Коледна украса

Коледни лампички

Коледни лампички

Светещи маркучи

Светещи маркучи

Коледни прожектори и проектори

Коледни прожектори и проектори

Изкуствени елхи

Изкуствени елхи

Коледни венци

Коледни венци

Коледни играчки за елхи

Коледни играчки за елхи

Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
  • От До
  • 2,00 лв. - 143,00 лв.

87 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

87 резултата

Декорацията на елхата в празничния сезон е голямо вълнение както за големите хора, така и за децата. И до днес обаче съществуват различни спорове относно времето за поставяне на коледната украса. Сега ще разберем отговора на този сложен въпрос и какво всъщност символизира дядо Коледа. Какви видове коледни украси за дома ще откриете в онлайн магазин 4sales.bg и защо да изберете точно нас.

Кога се украсява за Коледа

Конкретна дата официално липсва, но според някои вярвания, това трябва да се случи поне 20 дни преди Коледа. Други смятат, че най-удачният ден за празничната коледна украса е на Никулден. Други пък вярват, че е редно гирляндите и играчките по елхата да се поставят на Адвент, чието начало е през първата неделя на Декември. Адвент е католически празник, който е 4 седмици преди Коледа и предвещава пристигането на Исус. Според повелите, през този период трябва да се подготвим за неговото посрещане чрез подходящата новогодишна коледна украса.

Все пак, всеки сам може да прецени кога да внесе празничното настроение вкъщи, но със сигурност трябва да стане в началото на Декември.

Какво символизира дядо Коледа

Сред най-вълнуващите преживявания по време на новогодишните празници е пристигането на дядо Коледа и раздадените от него подаръци. С това, белобрадият старец всъщност се е превърнал в символ на добротата и смирението. Той е емблемата на щедростта и носителят на радостта, както сред малките дечица, така и сред по-големите каки и батковци. Вълнението и настроението обаче със сигурност трябва да е подкрепено и от подходящата светеща коледна украса за дома, състояща се от елха, окичена с гирлянди, различни играчки и празнично мигащи разноцветни лампички.

Какви видове коледна украса има в 4SALES

Продуктовата ни гама от коледни празнични украшения за елха е доста голяма и разнообразна. В тази връзка, при нас ще откриете:

  • празнично LED осветление;

  • изкуствени елхи в различни цветове;

  • светещи украси;

  • дядо Коледа фигура и снежни човеци;

  • специални празнични прожектори за максимално настроение и обстановка.

Защо можем да бъдем спокойни при пазаруване от 4Sales.bg

Ние сме доверен онлайн магазин за китайска електроника в България и сме вече 12 години на отрасловия пазар. Имаме стотици лоялни клиенти, които пазаруват от нас защото сме коректни, предлагаме отлично съотношение на стоките между цена и качество и консултираме безплатно клиентите си относно най-правилния избор според нуждите им.

Голям процент от ново закупилите от нас клиенти стават лоялни и купуват отново. Това е така, защото освен голямото многообразие, ние предлагаме лоялност, съдействие при трудности в избора и пазаруването, както и високо ниво на компетентност. Възползвайте се и Вие дори и в този момент!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл