Масажори за крака

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 7,00 лв. - 494,00 лв.

13 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

13 резултата

В съвременния начин на живот, често се срещат случаи на болки в областта на краката и глезена, трудна подвижност и студени крайници. Това обикновено е в следствие на продължително извършване на монотонна дейност или дълго стоене на едно място. Тогава се появява напрежение и претовареност, съпътствана с болки и неразположение. И тук идват масажорите за крака. Нека разгледаме преимуществата им, техните видове и кога е добре да ги ползваме.

Защо да изберем масажор за крака?

Електрически масажори за крака

Вероятно повечето от вас знаят, че на стъпалата си имаме множество различни точки, оказващи пряко влияние върху функционирането на отделните органи от тялото и техните системи. От това можем да заключим, че употребата на подобен уред може да окаже положително въздействие върху функционалността на целия ни организъм.

Отделно, всекидневната употреба на такъв уред ще:

  • намали тежестта и усещането за умора;

  • премахне или значително ще намали усещането за болка;

  • понижи отока в областта на крайниците и глезена след натоварен работен ден;

  • намали степента на плоскостъпие;

  • стимулира и повиши ефективността на имунната система;

  • спомогне за подобряване на съня;

  • окаже положително въздействие върху разширените вени.

Какви видове има?

Масажор за ходила

По своята функционалност се разделят на два основни типа - за обработка само на стъпалата или цялостно. Характерното за първите, е че са по-компактни и преносими, без да заемат много място. Вторите обхващат дори и глезена от всичките му страни. Оказват по-благоприятен ефект. Обикновено по-съвременните решения са оборудвани с различни режими на масаж  Те се отличават и по дизайн, но принципът им на работа е еднакъв.

Във вътрешността им се намира специална механика, съставена от различни свързани помежду си детайли, задвижвани от електродвигател. Крайният резултат е специфични вибрационни високочестотни разклащания.

За кого са подходящи?

Добре е да се използват от хората, чиято работа се изразява в продължителното стоене, ходене или друга физическа активност, натоварваща стъпалата. Това са дейностите свързани с продажби в заведения, кръчми, ресторанти. Или при носенето на тежки товари. Предназначени са за всички, чувстващи умора и напрежение или след предписание от лекуващ лекар. Редовната употреба ще повиши степента на отпускане в уморените и претоварени зони.

Защо да изберем 4sales.bg?

Защото масажорите в онлайн магазина са нови и с гаранция на достъпни и ниски цени. Имат подробни описания, разясняващи всички функции и оформление на комплекта. Времето за доставка е възможно най-краткото, а в случай на проблеми с избора или други въпроси от областта, получавате безплатен достъп до експерт, с който да се съветвате.

Разгледайте гамата от масажни продукти, които само сега се предлагат на евтини цени с гаранция и пълен комплект, и ако срещнете затруднения, потърсете ни, очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл