Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Масажори за крака

Съдържа 12 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

В съвременния начин на живот, често се срещат случаи на болки в областта на краката и глезена, трудна подвижност и студени крайници. Това обикновено е в следствие на продължително извършване на монотонна дейност или дълго стоене на едно място. Тогава се появява напрежение и претовареност, съпътствана с болки и неразположение. И тук идват масажор...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

В съвременния начин на живот, често се срещат случаи на болки в областта на краката и глезена, трудна подвижност и студени крайници. Това обикновено е в следствие на продължително извършване на монотонна дейност или дълго стоене на едно място. Тогава се появява напрежение и претовареност, съпътствана с болки и неразположение. И тук идват масажорите за крака. Нека разгледаме преимуществата им, техните видове и кога е добре да ги ползваме.

Защо да изберем масажор за крака?

Електрически масажори за крака

Вероятно повечето от вас знаят, че на стъпалата си имаме множество различни точки, оказващи пряко влияние върху функционирането на отделните органи от тялото и техните системи. От това можем да заключим, че употребата на подобен уред може да окаже положително въздействие върху функционалността на целия ни организъм.

Отделно, всекидневната употреба на такъв уред ще:

  • намали тежестта и усещането за умора;

  • премахне или значително ще намали усещането за болка;

  • понижи отока в областта на крайниците и глезена след натоварен работен ден;

  • намали степента на плоскостъпие;

  • стимулира и повиши ефективността на имунната система;

  • спомогне за подобряване на съня;

  • окаже положително въздействие върху разширените вени.

Какви видове има?

Масажор за ходила

По своята функционалност се разделят на два основни типа - за обработка само на стъпалата или цялостно. Характерното за първите, е че са по-компактни и преносими, без да заемат много място. Вторите обхващат дори и глезена от всичките му страни. Оказват по-благоприятен ефект. Обикновено по-съвременните решения са оборудвани с различни режими на масаж  Те се отличават и по дизайн, но принципът им на работа е еднакъв.

Във вътрешността им се намира специална механика, съставена от различни свързани помежду си детайли, задвижвани от електродвигател. Крайният резултат е специфични вибрационни високочестотни разклащания.

За кого са подходящи?

Добре е да се използват от хората, чиято работа се изразява в продължителното стоене, ходене или друга физическа активност, натоварваща стъпалата. Това са дейностите свързани с продажби в заведения, кръчми, ресторанти. Или при носенето на тежки товари. Предназначени са за всички, чувстващи умора и напрежение или след предписание от лекуващ лекар. Редовната употреба ще повиши степента на отпускане в уморените и претоварени зони.

Защо да изберем 4sales.bg?

Защото масажорите в онлайн магазина са нови и с гаранция на достъпни и ниски цени. Имат подробни описания, разясняващи всички функции и оформление на комплекта. Времето за доставка е възможно най-краткото, а в случай на проблеми с избора или други въпроси от областта, получавате безплатен достъп до експерт, с който да се съветвате.

Разгледайте гамата от масажни продукти, които само сега се предлагат на евтини цени с гаранция и пълен комплект, и ако срещнете затруднения, потърсете ни, очакваме Ви!

Още
Масажори за крака : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.