Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Магнитни масажиращи стелки Massage Insole TV350

8,10 лв

Магнитни масажиращи стелки Massage Insole TV350 #03327

ОСОБЕНОСТИ

Магнитните масажиращи стелки се препоръчват при лечението на много заболявания. Те въздействат върху магнитното поле на активните точки на стъпалото за подобряване на кръвообращението. Биологично активните точки на стъпалата се повлияват с двоен масаж - магнитен и физиологичен.

ОПИСАНИЕ

През първите десет дни от носенето на стелките, ще усетите как здравословното Ви състояние значително се подобрява. Подпухналостта и умората на краката намалява. Активира се притокът на кръв. Подобрят се обменните процеси. Интензивно се отстраняват токсините и шлаките от организма. Възможно е това да причини известен дискомфорт като сънливост и болки в проблемните части на тялото. Постепенно здравословното Ви състояние ще се стабилизира.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Стелките се поставят с магнитите нагоре, за да се усети масажът върху стъпалата. Сутрин масажът на краката най-ефективен и полезен. Поставете стелките в чехлите и се раздвижете за около 5-10 минути в стаята. Тази процедура ще Ви ободри, все едно сте правили гимнастика. Масажирането е изключително полезно на боси крака. През останалата част на деня, след обуването на чорапи или чорапогащи, могат да се използват стелките за около 2-3 часа. Постепенно увеличавайте времето на носене.

ДИЗАЙН

Стелките са оранжеви на цвят. Дизайнът им е изключително удобен. Цялата им повърхност е релефна. На ключови места са поставени магнити.

ТЕНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Размери: 22 см * 16 см.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

  • Масажиращи магнитни стелки Massage Insole – 2 броя.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.