Антицелулитни масажори

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 14,00 лв. - 76,00 лв.

13 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

13 резултата

Целулита е доста често срещан проблем сред младите и той всъщност представлява уголемяване на мастните клетки и задържане на вода под кожата, която външно започва да наподобява портокалова кора. Решението на подобен проблем се намира в т.н. антицелулитни масажори. Нека видим навсякъде по тялото ли могат да се прилагат, видовете им и помагат ли ни всъщност да отслабнем?

Къде върху тялото могат да се използват този тип масажори?

На практика се използват по всички части на тялото и се извършват масажни и изстискващи процедури. Уредът се държи с ръка и се позиционира точно на желаната от вас област. Тук следва да се знае, че задържането на едно място за повече от 10-20 секунди няма да окаже по-голям резултат - достатъчно е придобиването на червеникъв цвят по кожата. За да се появи резултат обаче, тези “упражнения” трябва да се прилагат редовно.

Какви видове има?

На пазара разнообразието вече е голямо и уредите се делят на няколко категории:

  • Вибромасажори - освежава външното състояние на кожата, ускорявайки обменните процеси. Преобразува се фигурата и се нормализира работата на множество системи в организма;

  • Електромасажори - Подобрява кръвообращението, благодарение на ефекта от охлаждането и подгряването на третираната област, разрушавайки мастните излишъци;

  • Миостимулатори - генерира импулсен слаб ток с различен интензитет за стимулиране на мускулатурата. Препоръчва се за хората, нямащи време да посещават фитнес заведения;

  • Инфрачервени - благодарение на специално инфрачервено лъчение се извършва загряване на обработваната област, унищожавайки излишните отлагания и укрепвайки мускулите;

  • Ролкови - подгряващо и зачервяващо следствие върху мястото на третиране и спомага за нормализиране на теглото;

  • Вакуумни - изсмукващо въздействие, спомагащо за по-бързото отделяне на излишните отлагания и в същото време оказващо масажиращ резултат.

Как помагат тези продукти в борбата срещу целулита?

Масажори за целулит

Ами накратко може да се каже, че те оказват загряващо въздействие върху обработваните места, стимулирайки топенето на мастните отлагания и отделянето на застоялата се течност. Така всъщност започва и лечението на целулита, но за да бъде обаче максимално ефективно, то трябва да бъде комплексно.

За целта извършвайте редовно физически упражнения - препоръчителни са кардио тренировките, балансираната диета, добавяне на повече плодове и при употреба на аксесоара, използвайте антицелулитен крем.

Имат ли отслабващ ефект?

Антицелулитни масажори

Употребата на подобни масажори се състои в отстраняването на натрупалите се подкожни токсини, което се получава чрез засилено кръвообращение. То се предизвиква от високочестотни трептения, осигурявани именно от описаните продукти.

Ако и вие страдате от подобни проблеми, възползвайте се от изгодните ни предложения и изберете подходящото за вас решение още сега. В случай обаче на затруднения, влезте в онлайн магазина 4sales.bg и се свържете с експертите ни. Те ще Ви предложат най-оптималните и достъпни решения. Предлаганите в категорията продукти са чисто нови и качествени, предлагащи се на ниски цени и с гаранция. Очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл