Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Антицелулитен масажен колан за отслабване TV108

62,00 лв

75,00 лв

-17%

-13,00 лв

Антицелулитен масажен колан за отслабване TV108 #01891

Вибрационен отслабващ масаж

Масажният колан използва спираловидни движения и вибрация, за да стимулира кръвообращението в тъканите. Той позволява регулиране и е подходящ за всички части на тялото. С него ще възвърнете форма и ще се почуствате пълни с енергия, след изтощителен ден.
Възможността му да загрява тъканите, допълнително увеличава отслабващия ефект и помага за стопяване на излишните подкожни мазнини. Можете да го използвате върху областта на корема, бедрата, седалището, краката и раменете. Неговата функция, освен да подпомага активно отслабването е и да възвърне тонуса в мускулите и елиминира схващанията.

Стегнато и здраво тяло

Вибрационният колан за отслабване е ефективен начин да стимулирате съкращението на мускулите, докато вършите ежедневните си задачи. В допълнение с правилна хранителна програма и елементарно раздвижване, бързо ще влезете във форма.
Вибрациите с подходяща интензивност осъществяват лимфен дренаж и възстановяват нормалното количество лимфна течност в тъканите. Това освен, че е ефективен метод за предотвратяване натрупването на мастни образувания е и прекрасен начин за детоксикация.
Лимфната система се грижи за извеждането на токсините от организма и производството на бели кръвни телца. Нормализирането на нейната работа помага за стимулиране на имунната система. Допълнително, застоят на лимфна течност, често води до образуване на целулит.

Ръчен и автоматичен режим

Масажорът за тяло предлага два режима на управление – ръчен и автоматичен. Той притежава таймер, а времето за един сеанс е внимателно определено – не повече от 10 минути на ден в една зона. Това е достатъчно, за да раздвижите кръвообращението и да стимулирате съкращението на мускулите.
Автоматичният се управлява от микрокомпютър и редува сила и интензитет на вибрациите. Ако предпочитате сами да регулирате настройките, можете да направите това от бутоните разположени в горната част.
Уредът позволяват различни комбинации от натиск и продължителност на масажните сесии. Можете да предпочете ръчния режим, при използване върху различни зони. Седалището и бедрата, често се нуждаят от по-силен натиск, докато нежните части, като корема, предполагат по-леко масажиране.

Как да постигнем максимален ефект

За най-добър резултат и по-лесно да постигане на желаната форма, пийте чаша топла вода преди всеки сеанс. Избягвайте да превишавате препоръчителният лимит за деня, защото можете да раздразните кожата. Тя се загрява достатъчно по време на масаж.
Не се притеснявайте, ако се потите, това е нормална реакция на организма. Това показва, че масажирането дава резултат. Ако търсите максимален отпускащ ефект и възстановяване на мускулите, използвайте уреда, докато почивате на дивана или креслото.

Технически характеристики

 • Материал: ABS;
 • Захранване: 110-240 V;
 • Мощност: 18 W.

Какво се намира в пакета

 • Масажен колан;
 • Захранващ адаптер;
 • Инструкции за употреба;
 • Гаранция за 12 месеца.
2020-04-13

доволна съм от обслужването

  2018-05-23

  Много ми харесва и съм доволна от резултата!

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.