Таблети до 150лв

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
 • От До
 • 125,00 лв. - 207,00 лв.

5 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

5 резултата

Да се намерят таблети до 150 лв. с добри характеристики е абсолютно възможна мисия.  Не е задължително, желаната от милиони потребители електронна джаджа да е скъпа или да е наблъскана с ненужни технически параметри. На такава  цена, всеки може да си избере точния модел. Още повече, че таблетите са снабдени с най-използваната операционна  система Android.

Благодарение на своята простота и широки възможности в областта на персонализацията, мобилните устройства с Android идеално подхождат за решаването на всякакви задачи – професионални, развлекателни и битови. Те поддържат голяма гама от приложения. Да се закупи такъв продукт си струва заради качествено проработените графични ефекти, удобния интерфейс и максималното количество достъпни за ползвателя функции.

По принцип, таблетите с Android  са най-разпространената група устройства за своя клас. На базата на Android може да се открие точното устройство за ученик, студент или офис-служител. Според експертите, именно тази операционна система е причина техниката да престане да се разделя на марки от първа и втора категория.

Какви разновидности на Android ще откриете сред таблетите до 150 лв.

таблети цени 150

В съответния сектор на онлайн магазина със сигурност ще има Android  4.2 и 4.4  в разновидности  Ice Cream и Jelly Bean. Системите са бързи, сигурни и  удобни за използване, с много функционалности и на български език.

Продуктите в тази категория на онлайн магазина са с четири-ядрен процесор, достатъчна RAM и допълнителна памет, с качество на картината - HD, с отлична резолюция на дисплея, 2 камери, вграден Wi Fi модул и други, покриващи очакванията технически характеристики.

Всички модели са с изискан дизайн и изработени в различни цветове корпуси, а промоционалните цени са приятна изненада за клиентите, а не компромис с качеството на стоката.

Защо да пазарувате в онлайн магазин 4sales.bg

 • Поддържаме широка гама от различни модели;
 • Продуктите са с гаранционно и извънгаранционно обслужване;
 • Цените ни са без конкуренция;
 • Реагираме адекватно при възникнали въпроси и проблеми;
 • Имаме 12 години опит на пазара;
 • Раздаваме подаръци;
 • Правим промоции и отстъпки;
 • Държим на лоялното си отношение към клиентите;
 • Гарантираме бърза доставка до всяко населено място;
 • Консултираме и помагаме при избора на продукт.


4sales.bg предлага голямо разнообразие от продукти във всяка, желана от клиента, категория. Продаваме продукти с отлично качество. Доволни сме, когато получаваме обратна връзка от клиентите си. Това ни помага да подобрим обслужването и да разнообразим предлаганите услуги.

Популярни търсения: евтини таблети до 100 лв, таблети за 100 лв.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл