Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Таблети до 150лв

Съдържа 8 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Да се намерят таблети до 150 лв. с добри характеристики е абсолютно възможна мисия.  Не е задължително, желаната от милиони потребители електронна джаджа да е скъпа или да е наблъскана с ненужни технически параметри. На такава  цена, всеки може да си избере точния модел. Още повече, че таблетите са снабдени с най-използваната операционна  систем...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Да се намерят таблети до 150 лв. с добри характеристики е абсолютно възможна мисия.  Не е задължително, желаната от милиони потребители електронна джаджа да е скъпа или да е наблъскана с ненужни технически параметри. На такава  цена, всеки може да си избере точния модел. Още повече, че таблетите са снабдени с най-използваната операционна  система Android.

Благодарение на своята простота и широки възможности в областта на персонализацията, мобилните устройства с Android идеално подхождат за решаването на всякакви задачи – професионални, развлекателни и битови. Те поддържат голяма гама от приложения. Да се закупи такъв продукт си струва заради качествено проработените графични ефекти, удобния интерфейс и максималното количество достъпни за ползвателя функции.

По принцип, таблетите с Android  са най-разпространената група устройства за своя клас. На базата на Android може да се открие точното устройство за ученик, студент или офис-служител. Според експертите, именно тази операционна система е причина техниката да престане да се разделя на марки от първа и втора категория.

Какви разновидности на Android ще откриете сред таблетите до 150 лв.

В съответния сектор на онлайн магазина със сигурност ще има Android  4.2 и 4.4  в разновидности  Ice Cream и Jelly Bean. Системите са бързи, сигурни и  удобни за използване, с много функционалности и на български език.

Продуктите в тази категория на онлайн магазина са с четири-ядрен процесор, достатъчна RAM и допълнителна памет, с качество на картината - HD, с отлична резолюция на дисплея, 2 камери, вграден Wi Fi модул и други, покриващи очакванията технически характеристики.

Всички модели са с изискан дизайн и изработени в различни цветове корпуси, а промоционалните цени са приятна изненада за клиентите, а не компромис с качеството на стоката.

Защо да пазарувате в онлайн магазин 4sales.bg

  • Поддържаме широка гама от различни модели;
  • Продуктите са с гаранционно и извънгаранционно обслужване;
  • Цените ни са без конкуренция;
  • Реагираме адекватно при възникнали въпроси и проблеми;
  • Имаме 12 години опит на пазара;
  • Раздаваме подаръци;
  • Правим промоции и отстъпки;
  • Държим на лоялното си отношение към клиентите;
  • Гарантираме бърза доставка до всяко населено място;
  • Консултираме и помагаме при избора на продукт.


4sales.bg предлага голямо разнообразие от продукти във всяка, желана от клиента, категория. Продаваме продукти с отлично качество. Доволни сме, когато получаваме обратна връзка от клиентите си. Това ни помага да подобрим обслужването и да разнообразим предлаганите услуги.

Популярни търсения: евтини таблети до 100 лв, таблети за 100 лв.

Още
Таблети до 150лв : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.