Икономично осветление за дома

Соларни лампи с панели

Соларни лампи с панели

Работни лампи

Работни лампи

Соларни улични лампи

Соларни улични лампи

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
  • От До
  • 4,00 лв. - 174,00 лв.

142 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

142 резултата

Видове осветление за дома

В наши дни видовете осветление и осветителни тела за всяка стая във вашия дом, предлагани на пазара, са повече от колкото можем да си представим. В онлайн магазина 4sales.bg ще откриете дизайн в много варианти и в различни модели, работещи с не само по една на вид крушка, според Вашите предпочитания: 

  • лед осветление – плафон с дистанционно управление, лунички, със 360-градусов въртящ се сензор;

  • диодно осветление – със сензор за движение;

  • соларно осветление - със соларно захранване/прожектори за двора, градината или преносими за къмпинг.

Благодарение на това разнообразие в нашия сайт, Вие ще можете да реализирате всички Ваши идеи и да черпите нови такива, за една по-модерна визия на дома Ви. Преди всичко, осветителните тела, които предлагаме, са изключително икономични откъм разход на ел. енергия и няма да трупате големи сметки за електричество.

Как да изберем

Изборът на модерно осветление за дома често е трудна задача. Причината понякога е в това, че не винаги сме наясно какви осветителни тела биха били подходящи за нашия дом. При избора на осветление е важно да се има предвид какво е предназначението му и къде ще се монтира – в помещение, например трапезария или навън. От значение е и какъв е търсеният ефект – повече осветеност или само акценти за по-топло пространство. Някои от предлаганите модели осветителна тела са водоустойчиви. Ако търсите външни осветителни тела за градината, двора, терасата или преносими за къмпинг, то е необходимо да се насочите към тези със соларно захранване. Предлагат се модели със сензори за движение с 360-градусов обхват. Те са практични. Когато желаете да осветите труднодостъпните места в дома Ви, като шкафове, гардероби, места под стълбите или просто искате да създадете интересни акценти, то можете да се спрете избора си на лед лунички, с които също ще пестите електроенергия. Соларните лампи са също енергоспестяващи откъм консумация на ток са подходящи за осветяване на двора, балкон, градината, терасата, както и на къмпинг.

Кои са най-предпочитани продукти

От каквито и осветителна тела да се нуждаете, в онлайн магазина 4sales.bg ще откриете на достъпни цени за ваша икономия и високо качество, ще бъдат при вас с бърза доставка. Модели като Лед лампата с датчик за движение и 360-градусов въртящ се сензор Light angel, LED лампата със сензор за движение Presence Light, соларната улична/външна LED лампа CLAMP SS09, водоустойчивата соларна лампа за стена с мултифункционална COB светлина H LED-1, соларното осветление за градина/домашен двор с 20/25/30 LED светлини H LED2 в бял цвят, са изключително предпочитани за осветяване на различни по размер външни пространства. Благодарение на сензорите за движение, този вид светодиод имат голям обхват на работа. Устойчиви са на всякакви атмосферните условия. Лед  лампичките с дистанционно, както и лампата с диоди и сензор за движение, са удачен избор за малки помещения, шкафове, гардероби и други места, които не са добре осветени или са труднодостъпни.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл