Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Безжична висяща LED крушка с кука H LED5

15,50 лв

Безжична висяща LED крушка с кука H LED5 #05244

Описание:

В наши дни опазването на природата е все по-наболял проблем. Всеки от нас може да направи малка стъпка за да подкрепи тази кауза. Представяме Ви поредната иновация от света на лед светлините – LED крушка с кука и батерия! Въобще не е нужно електричество от мрежата. Мобилна, лека, супер енергоспестяваща, високоефективна, с над 50 000 часа живот. Mожете да я използвате практически навсякъде, където се сетите. У дома, в гаража, в домашната работилница, на вилата, в градината, на палатка, в гардероба, да я закачите и на още толкова много други места. Изработена от висококачествени материали, светлината осигурява силна, ярка светлина през нощта, така че да можете да се насладите на приключенията си, докато вършите всяка задача или задача едновременно. Запалете огън, гответе вечеря или дори играйте карти - нашата светлина е толкова ярка!

Как функционира:

Крушката е мултифункционална! Зарежда се от дневната светлина и вечер чрез бутон on/off се стартира. Светодиодите в нея излъчват мека светлина. Налична в различни цветове. Подходяща е за всякакви външни и вътрешни дейности като къмпинг, туризъм, лов, риболов, планинарство, четене и т.н. Тази малка крушка е лека, лесно преносима и има приспособление за закачане, където вие решите. Има функция за SOS, в случай на авария. Перфектна е за резервна светлина в колата. Крушката може да се използва навсякъде, където решите.

Дизайн:

Артикула е изработен от висококачествени материали като пластмаса и електронни елементи. Страхотен дизайн, лесна за пренасяне. Батерията може да бъде напълно заредена посредством слънчевия панел при достатъчна слънчева светлина. Има удобна кука за закачване и дълъг кабел който ви позволява да поставите соларната клетка на подходящо слънчево място. Тази малка крушка е лека, лесно преносима и има приспособление за закачане, където вие решите.

Технически характеристики:

  • Лампата е енергоспестяваща, има удобна кука за закачване и възможност за работа над 7ч. Непрекъснато;
  • Осветява без връзка с никакво външно захранване;
  • Висока яркост на светлинният поток;
  • Може да се използва като обикновено интериорно лед осветление или като аварийна лампа във непредвидени ситуации;
  • Позволява голяма мобилност, може да я носите на всякъде със себе си, може да се използва на открито;
  • ЛЕД лампата е с компактни размери и обем, снабдена е с метална кука за закачване на удобни места.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х лед крушка;
  • 1 х транспортна кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.