Коледни прожектори и проектори

Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 15,00 лв. - 87,00 лв.

7 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

7 резултата

Има милион неща в списъка ви със задачи за Коледа – пазаруване на точните подаръци за семейството и приятелите, играчки за елхата, приготвяне на вкусна храна и др. Докато лампите внасят уют във вашата къща по време на празничния сезон, те не могат да заменят светлината, който биха дали коледните прожектори и проектори. Настройката им може да отнеме само пет минути, спестявайки ви ценно време, за да се подготвите подобаващо за празниците.

Що се отнася до празничния декор, вашата външна празнична украса и също толкова важна, колкото и вътрешната. Няма по-добър начин да поздравите вашите празнични гости и да разпръснете коледното настроение из целия квартал. Без значение дали ще изберете празнични прожектори или проектори, ще имате едни от най-качествените коледни светлини във вашия квартал.

Какво ще откриете във 4sales?

В нашия онлайн магазин сме стеснили избора до качествени прожектори и проектори, които могат да ви служат дълго време. Закупувайки ги на ниски цени, те ще бъдат задължителна част от вашата украса. 

При правилно съхранение можете да ползвате тези led светлини дълги години, без те да загубят и грам от силата на светлината, с която огряват дома ви. Тези лазерни прожектори ще внесат празничния дух във вашето жилище. Ще огряват неговата фасада, така че дори съседите ви да ви завидят. Благодарение на нашите проектори ще можете да прожектирате снежинки и всякакви други коледни елементи, като анимации, които да подсилят коледния дух. 

Страхотното на двата уреда е, че те могат да работят така добре както вътре във вашето жилище, така и навън. Можете да озарите както фасадата на дома си, така и всяка стена в жилището си, както и вашата елха.

Безопасни ли са за здравето светлинните прожектори?

Лъченията на коледните прожектори са безопасни за здравето на очите ви, стига да не се взирате директно в тях дълго време. Въпреки че тези лед светлини генерират топлина, благодарение на интелигентните технологии с които са създадени, те в крайна сметка не са горещи на допир. Те безопасно могат да се използват в близост до малки деца и домашни любимци.

Използват ли много енергия празничните проектори?

Повечето LED проектори използват по-малко от 150 W мощност, в зависимост от характеристиките и спецификациите на уреда. Точната сума зависи от яркостта на неговите светодиоди плюс други вътрешни функции като охлаждащи вентилатори и прожекционна технология.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл