Нестандартни обеци

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 2,00 лв. - 39,00 лв.

144 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

144 резултата

Дамските обеци за уши са неотлъчно средство от цялостната визия и изборът им не е за подценяване. Какви видове ще откриете в онлайн магазин 4sales.bg и от какви материали са изработени? С какво се отличаваме от конкурентите си и защо е по-изгодно да купите от нас?

Какви видове обеци за уши предлагаме

В зависимост от предпочитанията Ви, в специалната ни категория можете да откриете следните видове:

  • нестандартни - отличаващи се от обичайните модели с разширена креативност, позволяващи да се откроите от останалите с оригинално избрани дамски обеци;

  • модерни - за носене при неофициални поводи за отлична външност;

  • стилни - страхотни решения при специалните за Вас поводи, така че напълно да завършите цялостната си Визия;

  • интересни - различни видове за създаване на добро външно впечатление и проява на креативност;

  • ретро - ако сте любителка на ретро модата, тук в категорията със сигурност ще откриете нещо подходящо, с което да разнообразите и допълните тоалета си.

Интересни обециМодерни обеци

Ако разгледате внимателно категорията ни ще разберете, че можете да откриете всякакви разновидности на дамски обеци, така че да впечатлите околните хора с нещо креативно, стилно и изискано. Сега е момента да подобрите своята външност с най-красивите женски накити за уши, които никой друг до момента не е виждал.

От какви материали са изработени

Във всеки един от описаните по-горе видове са използвани различни съчетания на материали, като специфични леки сплави, акрил, специално кристално стъкло и метал за максимална здравина и устойчивост. Всеки от тях е комбиниран по специален начин, така че да се получи наистина нестандартна и съвременна стилна визия за най-добро впечатление.

Въпреки употребата на максимално здрави материали, съхранението и използването на дамските обеци за уши трябва да е нежно и внимателно за да съхранят своята отлична визия, която да допълва Вашата.

Защо да си купите от 4sales

Защото само при нас можете да откриете наистина креативно изработени дамски обеци с нужното внимание към всеки детайл на отлични цени. Ние предлагаме голямо разнообразие, така че да осигурим модели, надминаващи дори и най-смелите Ви мечти. Разбира се, в случай на трудности с избора или колебание кой модел да изберете, на Ваше разположение са екипите ни, които на база цялостния Ви стил на обличане и събитието, което трябва да посетите, ще Ви предложат правилните дамски накити за уши.

Ако все пак не откривате модел, който да съответства на начина Ви на обличане, абонирайте се за нашия информационен бюлетин и първа ще получите най-новите и актуални оферти за новите модели.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл