Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Арт обеци във формата на сърце А17

6,10 лв

Арт обеци във формата на сърце А17 #05213

Особености:

Цветните квадрати, които формират форми, са особено характерни за артистичните стилове в изкуството. Този модел обеци, е изработен точно по този начин.Обеците са изработени с артистичен дизайн, който да подчертае вашата индивидуалност и стил по един уникален начин.Цветовото съчетание, е много успешно от четири цвята: бял, син, червен и жълт. Пропорциите са интересни и интригуващи. Горната част на обеците, е в правоъгълна форма, за която е захваната висулката във форма на сърце. Формите са идеално комбинирани и допълващи се. 

Описание:

Тези артистични обеци, може да съчетаете със също толкова артистично облекло, като комбинацията от четири цвята, ви дава възможност, да ги използвате с различни цветови комбинации, без притеснения. Подходящи са за всички сезони, за всякакъв тип събития, особено в артистичните среди.Обеците са подходящи за всякакъв вид прическа, може да бъде нещо екстравагантно или нещо семпло, те ще допълнят вашата визия по един много естетичен начин. Формата им подхожда на всеки тип лице, можете да ги използвате без притеснение.

Дизайн:

Обеците са изработени с високо качество и без притеснение може да ги добавите, към любимите си аксесоари, с които да разнообразявате своята визия и излъчване.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Цветен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Арт обеци сърце.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.