Акумулаторни батерии

10 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

10 резултата

Ако се чудите как се задвижват детските играчки, като коли и скутери, ще ви въведем в света на акумулаторните батерии и невероятните им предимства, като ви запознаем с част от техните характеристики. Защото те отдавна са част от ежедневието ни. И доста често се налага да са ни под ръка, когато се нуждаем от тях. 

Какво представляват акумулаторните батерии

акумулаторни батерии

Акумулаторните батерии са за предпочитане пред останалите. Те имат по-дълъг живот от тях. Могат да се презареждат неколкократно, което спестява постоянното купуване на нови батерии. Тяговите захранват по-мощна техника, която се нужда от повече заряд.

За кои видове играчки са подходящи

Акумулаторните батерии са подходящи за детски коли, джипове, авт-та, мотори и скутери, предлагани в нашия онлайн магазин 4sales.bg. Също така биха паснали и за друга техника, която се нуждае от подобно захранване. Цените им са достъпни и не утежняват семейния бюджет, когато имате необходимост да се сдобиете с нова. В зависимост от необходимата за задвижване мощност и заряд, те могат да бъдат  

  • 6v, 12 Ah – задвижват детски играчки, като коли, скутери. Някои модели работят и с 2 х 6 V.

  • 12v – използват се за захранване на уреди, електроника, техника, колички, инструменти и други, изискващи автономно захранване

  • 18v – захранват по-мощни детски коли и скутери, предназначени за по-големи деца.

Какво означава това, че са мобилни

Мобилните акумулаторни батерии стават все по-популярни и цената им става все по-ниска. Те са удобни и компактни за носене, поради малките си размери. Винаги когато сте на място, където нямате възможност да заредите „падащата“ батерия, на помощ  идва мобилната такава. Спестяват досадното купуване на нови и разбира се не замърсяват околната среда, тъй като използвате само една, а не няколко акумулаторни батерии.

Колко време се зареждат

Времето необходимо за зареждане е индивидуално и се определя от мощността и заряда на самата батерията. То може да варира от 1,5 – 2 часа, а при по-големите от 8 до 12 - 14 часа.  Като по правило, е необходимо първото зареждане да бъде за повече часове.

Защо да купите от 4sales.bg

Ние от екипа на 4sales.bg Ви предлагаме висококачествени и универсални акумулаторни батерии на достъпни цени. Ще можете винаги да разчитате на тях. Те са подходящи за детски коли, джипове, скутер, атв-та, мотори. Размерите им са малки и без проблем ще можете да ги носите със себе си, там където ще са нужни. Не се колебайте да разгледате асортимента в нашия сайт и да се сдобиете с нова и качествена батерия.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл