Машинки за подстригване

Категории Категории
Уреди за здраве и красота(1719)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 11,00 лв. - 128,00 лв.

118 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

118 резултата

Много хора предпочитат самостоятелно да се грижат за собствената си красота, вместо да посещават специалните салони, където цените са много високи. Един такъв инструмент са професионалните машинки за подстригване на коса. Какви модели ще откриете в онлайн магазина на 4sales.bg и могат ли да се използват за брада? Имат ли приставки в комплектите си и какви?

Какви машинки за подстригване ще видите в сайта

Тези професионални прибори са изключително миниатюрни и подходящи за държане с една ръка. Те са с красив и ергономичен дизайн, подходящ за всеки дом. Захранват се както от ел. контакта, така и с вградена акумулаторна батерия и нужното зарядно устройство в комплекта. Те са достатъчно компактни, за да се побират в шкафчето, така че да не заемат много място и са винаги под ръка, когато са нужни.

Евтини машинки за постригване

При нас онлайн ще откриете както професионални модели за употреба в собствен салон за красота, така и за домашно ползване. Предлагаме дори и варианти за подстригване на домашни любимци, с пълен комплект от приставки, ножици и гребен. Могат ли обаче да се използват и за брада?

Подходящи ли са за брада

В онлайн магазин 4sales.bg сме Ви приготвили специални тримери за бръснене и оформяне на красива брада. Те се отличават с по тясната си режеща част, позволяваща финото бръснене или оформление по начина, който Ви харесва. Дизайнът им е изключително приспособен за удобен захват, а теглото - минимално за да не омръзва на ръката, дори и при по-продължителна употреба. 

Цени на машинки за постригване

Удобството при тримерите се състои в наличието на вграден акумулатор, позволяващ използването на прибора на всяко място, където Ви е удобно, а не където има ел. контакт. С тези машинки за подстригване можете да обработвате както брадата, така и косата, но не се препоръчва тяхното натоварване с много гъста и твърда коса. По добрият вариант е да ги използвате за оформяне на врата например.

При нас в онлайн магазина 4sales.bg можете да поръчате всеки един от описаните по-горе модели.

Какви приставки имат

Всяка една от наличните в онлайн магазин 4sales.bg професионални машинки за подстригване има собствени приставки в комплекта, позволяващи фината и равномерна обработка на брадата и косата. Чрез тях ограничавате дължината на косъма за постигане на равномерност и отлична визия. Отстраняването и поставянето на всяка от приставките е лесно и бързо, благодарение на тяхната съвместимост с ергономичния дизайн на уреда.

За да се възползвате и Вие от тези страхотни домашни или професионални машинки за подстригване на коса, заповядайте дори и в този момент в онлайн магазина 4sales.bg и направете своя избор. При затруднение, свържете се с нас, защото:

  • ние си разбираме от работата и сме с дълъг професионален опит в областта;

  • познаваме тънкостите на продуктите си и можем да Ви съдействаме с подходящи съвети;

  • цените са сред най-достъпните в отрасъла, а качеството - най-доброто;

  • редовно правим големи намаления, така че следете страницата ни или се абонирайте за нашия бюлетин, където първи ще научите за изгодните ни оферти.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл