Държачи за телефони

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 3,00 лв. - 84,00 лв.

11 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

11 резултата

Съвременните смартфони са много разпространени както и аксесоарите за тях. Съществуват различни видове, една част от които имат за цел осигуряване на протекция на устройството, а други са с декоративно предназначение. Съществуват обаче и такива, които допринасят и за двете едновременно. Това са например държачите за телефони. Какви са техните особености, предназначение и начин за поставянето им. Какви видове ще откриете в онлайн магазина на 4sales? Нека видим!

Какво представляват държачите за телефони и попсокети

Това са малки метални или пластмасови аксесоари, върху които има подвижен пръстен дръжка, в който се пъха безименния пръст, при използване на устройството. За повишено удобство, този пръстен се върти около оста си, осигурявайки допълнителен комфорт, без значение дали използвате телефона в портретна или пейзажна ориентация.

Съществува и друг подобен аксесоар, който също може да се нарече държач или стойка, но той е лишен от подвижния пръстен. Тоест, това е просто допълнителна кръгла издатина, лепяща се на гърба на смартфона и може да се прибира и разгъва при необходимост. Този аксесоар се нарича попсокет или от английски PopSocket.

Защо са ни нужни

Всички знаем, че съвременните мобилни устройства, като телефоните и таблетите, са със стъклени корпуси и са много хлъзгави и лесни за изпускане. За да не се допусне подобна неприятност се използват специалните държачи за ръка. В този случай, Вие промушвате безименния си пръст в подвижния пръстен и така си гарантира, че устройството неволно няма да падне на земята. Попсокетът има същото предназначение, но той просто се издърпва при употреба и се сгъва, когато не използвате джаджата. 

И двата вида държачи могат да служат и като поставки, така че устройството да стои в хоризонтално наклонено под ъгъл положение, при гледане на филм например.

Как се поставят 

Тези аксесоари за телефони могат да се поставят още на таблети или на четци, осигурявайки по-лесното и комфортно заснемане на селфита, писане с една ръка, гледане на видеоклипове или сигурен захват при носене в екстремни условия. Поставянето на държача или попсокета става по следния начин:

  • Почистете повърхността на телефона в мястото на залепване от всякаква мазнотия и замърсявания;

  • Подсушете добре повърхността, така че да стане готова за лепене;

  • Отлепете предпазната тънка лепенка;

  • Позиционирайте внимателно държача върху мястото и залепете с умерен натиск.

Какви видове и модели ще намерите във 4sales.bg

При нас ще откриете голямо разнообразие от видове, отличаващи се по употребявания материал за тяхната направа (метални или пластмасови), както и по размерите и декорацията. Изборът в онлайн магазин 4sales.bg е достатъчно голям, а цените са без аналог, така че възползвайте се.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл