Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мултифункционална сгъваема стойка за мобилни устройства за офис и автомобил ST8

9,00 лв

Мултифункционална сгъваема стойка за мобилни устройства за офис и автомобил ST8 #06519

Описание:

Тази сгъваема мултифункционална стойка за мобилни устройства, позволява да бъде използвана както в офиса и на бюрото, така и във вашия автомобил. Уникалният сгъваем дизайн, позволява стойката да приеме компактни размери във формата на мишка, която форма чудесно се съчетава с офис оборудването. Основата на стойката има силиконова вендуза, която не е необходимо да се използва в офиса, но е стабилен начин за прикрепването им към стъклото или таблото на автомобила. Прикрепването с вендуза не поврежда таблото на автомобила и не оставя трайни следи, които биха го загрозили при евентуалното и демонтиране. В разгънат вид стойката има височина от 10см, като използва за задържане на телефона подвижно рамо, което регулира своя размер до този на телефона и го обхваща плътно. Системата на закрепване е толкова стабилна, че абсорбира трептенията по време на движение на автомобила оставяйки телефона неподвижен и не позволява неговото изпадане при по – сериозни трусове. Освен уникалният високотехнологичен дизайн, стойката осигурява възможност за завъртане на 360о осигурявайки безопасна видимост на водача на превозното средство. 

Особености:

 • Мултифункционалност – стойката може да бъде използвана еднакво ефективно както в офиса, дома, така и в автомобила;
 • Универсалност – стойката е подходяща за всички видове мобилни устройства в диапазона 4.7-6.5 инча, което включва най - известните модели, които са налични за продажба;
 • Ъгъл на завъртане 360о за максимално удобство;
 • Устойчивост – стойката е изработена от качествени материали, тя има стабилна конструкция и е проектирана за дългосрочна експлоатация;
 • Безопасна инсталация – поставянето на стойката към различни повърхности в автомобила не създава риск от оставянето на механични повреди.

Дизайн:

Стойката има високотехнологичен сгъваем дизайн, който променя своята форма. В сгънато положение стойката е с размери и вид на компютърна мишка. Когато се разгъне, тя достига до височина от 10см. и запазва своята интересна модернистична форма. Дизайнът в разгънат вид позволява подвижност в две степени и постигане на ъгъл на завъртане от 360о. Стойката е изработена в чисто черен цвят, подходящ както за интериора на офиса, дома, детската стая, така и за автомобила.

Как функционира:

За да разгънете мишката, освободете заключващия механизъм, който се намира в нейната централна част и повдигнете подвижните елементи. Настройте желания ъгъл по хоризонтала и вертикала и поставете своето устройство. 

Технически характеристики:

 • Мултифункционална стойка за смартфон;
 • Цвят на продукта: Черен;
 • Материал на продукта: пластмаса ABS, силикон;
 • Нетно тегло: 0.2 кг;
 • Съвместимост: 4.7 – 6.5 инча.

Съдържание на опаковката:

 • 1 бр. Мултифункционална сгъваема стойка за мобилни устройства за офис и автомобил;
 • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.