Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Бензинови колички RC

Съдържа 3 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Яростен звяр за пораснали момчета.

Бензиновите радиоуправляеми играчки са както за деца, така и за порастналите момчета, които искат да си спомнят детството и да забравят за миг за ограниченията. Бруталните акумулаторни машини могат да достигнат внушителната максимална скорост от 80 км/ч. Представляват умален и реалистичен вариант на колите, ...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Яростен звяр за пораснали момчета.

Бензиновите радиоуправляеми играчки са както за деца, така и за порастналите момчета, които искат да си спомнят детството и да забравят за миг за ограниченията. Бруталните акумулаторни машини могат да достигнат внушителната максимална скорост от 80 км/ч. Представляват умален и реалистичен вариант на колите, които се задвижват точно като истинските с бензин. Окачването им е с голям ход, като другото им особено отличие са гумите с отличен грайфер. Управляват се с дистанционно и обхватът им може да достигне до 200 метра. С тази машина екшъна на пътя започва, защото ще можете да я карате по различен терен, потапяйки се в света на високите обороти.

Предимства:

  • Реалистичен дизайн;
  • Възможност за каране по различен терен;
  • Множество каскади и маневри;
  • Голям обхват на дистанционното управление;
  • Гориво : бензин;
  • Фини настройки на чувствителност;
  • Могат да развиват до 80 км/ч.

Ако допреди години не си сме си и мислили, че днес технологиите ще ни радват с толкова богата гама от различни продукти, то днес това вече е факт. Основното им отличие от другите модели с радиоуправление е в това, че тези детски колички се движат с бензин точно като истинските. Друга уникална особеност е, че двигателя има различна мощност в зависимост от избрания от вас модел. И докато електрическите се зареждат на ток, то при тези усещате за реалност е максимално усилено с тези малки, но наистина важни детайли. Ако решите да се хвърлите на вълната на жестоките обороти и да шофирате автомобил по пясъчен терен, тогава помнете че само едно камъче може да повреди вашия звяр на пътя.

Бруталният дизайн на количките с дистанционно е подчертан с максимално реалистичните детайли, които можете да видите и при истинските модели. Купувайки машинки от нашия онлайн магазин, вие ще направите най-добрия избор за себе си, защото ние ви предлагаме не само богата гама от бензинови джаджи за игра, но и най-ниската цена. И като всяко хоби, това също има нужда от поддръжка. Ние сме се погрижили да сме ви полезни и в това отношение, предлагайки ви богат каталог с различни резервни части. По този начин няма да се получи така че вашата яростна машина да седи паркирана в дома ви, заради липсата на някой важен детайл.

Купете сега яростните и бързи бензинови колички и почувствайте прилива на адреналин и как кръвта ви кипи в синхрон с високата скорост на вашата нова играчка!

Още
Бензинови колички RC : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
  • Тази кола наистина си заслужава парите. Когато бях малък, много исках да имам такава кола, но мечтата ми не се сбъдна. След като я подарихме на сина ми, той беше най-щастливият на света.
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.