Бензинови колички с дистанционно

Категории Категории
Home(9319)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 499,00 лв. - 1179,00 лв.

3 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

3 резултата

Яростен звяр за пораснали момчета.

бензинови колички

Бензиновите радиоуправляеми играчки са както за деца, така и за порастналите момчета, които искат да си спомнят детството и да забравят за миг за ограниченията. Бруталните акумулаторни машини могат да достигнат внушителната максимална скорост от 80 км/ч. Представляват умален и реалистичен вариант на колите, които се задвижват точно като истинските с бензин. Окачването им е с голям ход, като другото им особено отличие са гумите с отличен грайфер. Управляват се с дистанционно и обхватът им може да достигне до 200 метра. С тази машина екшъна на пътя започва, защото ще можете да я карате по различен терен, потапяйки се в света на високите обороти.

Предимства:

бензинови колички с дистанционно

  • Реалистичен дизайн;
  • Възможност за каране по различен терен;
  • Множество каскади и маневри;
  • Голям обхват на дистанционното управление;
  • Гориво : бензин;
  • Фини настройки на чувствителност;
  • Могат да развиват до 80 км/ч.

Ако допреди години не си сме си и мислили, че днес технологиите ще ни радват с толкова богата гама от различни продукти, то днес това вече е факт. Основното им отличие от другите модели с радиоуправление е в това, че тези детски колички се движат с бензин точно като истинските. Друга уникална особеност е, че двигателя има различна мощност в зависимост от избрания от вас модел. И докато електрическите се зареждат на ток, то при тези усещате за реалност е максимално усилено с тези малки, но наистина важни детайли. Ако решите да се хвърлите на вълната на жестоките обороти и да шофирате автомобил по пясъчен терен, тогава помнете че само едно камъче може да повреди вашия звяр на пътя.

Бруталният дизайн на количките с дистанционно е подчертан с максимално реалистичните детайли, които можете да видите и при истинските модели. Купувайки машинки от нашия онлайн магазин, вие ще направите най-добрия избор за себе си, защото ние ви предлагаме не само богата гама от бензинови джаджи за игра, но и най-ниската цена. И като всяко хоби, това също има нужда от поддръжка. Ние сме се погрижили да сме ви полезни и в това отношение, предлагайки ви богат каталог с различни резервни части. По този начин няма да се получи така че вашата яростна машина да седи паркирана в дома ви, заради липсата на някой важен детайл.

Купете сега яростните и бързи бензинови колички и почувствайте прилива на адреналин и как кръвта ви кипи в синхрон с високата скорост на вашата нова играчка!

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл