Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Баха-бъги Marauder FS53910 в мащаб 1:10

499,00 лв

Купи на кредит

Баха-бъги Marauder FS53910 в мащаб 1:10 #00869

Баха-бъги Marauder FS53910 в мащаб 1:10 RCс дистанционно управление

Огромни камиони и бъгита се носят сред облаци прах през пустинята и правят скокове по няколко десетки метри. Във всеки момент ти се струва – ей сега ще им изпадне някоя гума или ще се разглобят на съставните си части. Да,това е Баха Калифорния! За да се докоснем до легендарното американско състезание сме се снабдили с модел в мащаб 1/10, който да тестваме днес.

Външен вид и опаковка

Всичко е монтирано върху метална рама, покрита с тефлоново фолио против надраскване. Окачването е с голям ход, гумите са с грайфери за пресечен терен. Отпред и отзад е силно скосен, за да се избегне заораване. Отгоре на предпазната рамка са монтирани 4 LED светлини, а поставената отзад „резервна“ гума служи като защита от  преобръщане при рязко подаване на газ.

Монтаж и управление

Отлична новина е, че идва напълно сглобено и готово за екшън. Достатъчно е да откачиш 2 щифта и цялата горна част се отваря като мида, давайки достъп до детайлите. Моторът е поставен с възможност за лесна смяна. Стандартното за този тип дистанционно със спусък за газта и колело за сервоуправлението е с опция за фини настройки на чувствителност и обръщане на командите. Бъгито е сякаш създадено за скокове. Отличното сцепление на четирите задвижващи колела и големият клиренс сякаш казват – „Хайде, направи ми рампа!“.                Ако ще карате по пясък или в тревата, почиствайте я добре след това  – въпреки всичко едно камъче може да направи голяма беля. И не се блазнете да се пробвате под дъжда или в локвите.

В заключение

Разбира се, това хоби се нуждае от поддръжка. Освен конкурентните цени за покупка ние предлагаме и пълен каталог с резервни части с адекватно време за доставка. Така няма да изпаднете в положението любимата ви „резачка“ да седи на „трупчета“ заради някой дребен детайл. За любителите на по-компактните форми бъгито се предлага и в мащаб 1:18.

Технически характеристики

 • Цвят : черен
 • Размери : Дължина – 500 мм/Широчина – 295 мм/Височина – 185 мм
 • Алуминиево шаси, Двойно предаване, Правозъби диференциали,
 • Двигател : Електрически,четков модел 550.
 • Батерия : NiMh блок 1800 мАч с напрежение 7,2 волта
 • Честота: 2.4 Ghz
 • 4 канала прием и предаване
 • Макс.скорост : 60 км/ч
 • Обхват : до 200 метра
 • Зареждане на батерията за сервото : около 120 минути
 • Захранване на дистанционното : 8 броя 1.5V AA (не са включени в комплекта)

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.