Уреди за пържене без мазнина

Категории Категории
Всичко за дома(1346)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 102,00 лв. - 267,00 лв.

14 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

14 резултата

Уредите за пържене без мазнина скоростно добиха известност сред домакините. Те се използват за приготвянето на пържени ястия като месни продукти, сладичко и пържени картофи. Те позволяват на горещия въздух да циркулира около ястието, за да се стигне до хрупкава и вкусна коричка. Храната, приготвена с този метод за пържене, се приема като гаранция за здравословен вариант на тази, пържена в растителна мазнина.

Вреди ли употребата на подобни продукти за пържене?

Ползването на подобен бърз модел фритюрник с висока мощност помага за редуциране на мазнините в ястието, защото иновативните уреди могат да пържат без никаква мазнина или с просто лъжичка масло или олио за по-добър и по-наситен вкус. В този кухненски уред можете да приготвяте месо, риба, та дори и ориз. Те помагат в борбата за благосъстоянието ви, тъй като по-големият прием на мазнини благоприятства развитието на сърдечни заболявания и различни възпаления в стомаха

Какви са предимствата за готвене с такъв уред?

Първо, ястията, приготвени с този артикул за здравословно пържене, са с по-ниско съдържание на вредни мазнини, калории и евентуално опасни съединения, като акриламид, откриващи се в традиционно пържените храни. Акриламидът се образува в храните, които са богати на въглехидрати, докато те се приготвят на изключително висока температура, какъвто е и случаят при пърженето. Съединението се смята за канцероген за индивида. Проучвания сочат, че консумацията му има връзка с развитието на ракови образувания.

Второ, стараете ли се да се разделите с част от теглото си? Ако отговорът ви е положителен, смяната на традиционния фритюрник с хубав уред с нова технология, готвещ с въздух, със сигурност е по-добрият избор. 

Какво ще откриете във 4sales?

В нашия онлайн магазин ще намерите качествени уреди за пържене без мазнина, които имат възможност да станат част от вашите домакински уреди с бърза доставка – решението е на само няколко клика. Подбрали сме топ марки, чиито продукти са на евтини цени. Подарете си здраве!

Имате възможност да избирате между артикули с различна вместимост. Вие решавате какъв уред за лесно пържене ще ви влезе в употреба, имайки предвид колко голямо е вашето домакинство. Ако най-често готвите за двама или трима души, продуктите с малък капацитет са идеални за вас. Ако обаче приготвяте пищни вечери, изберете по-голяма вместимост за по-лесно преминаване на въздушен поток, за да не се налага да разделяте готвенето на порции, което доста ще забави приготвянето на пърженото ястие.

Нашите предложения за автоматичен уред за пържене имат и друго предимство – техният модерен дизайн. В изискани цветове и овални форми, ще се превърнат в идеално допълнение към всеки стил кухня. Да не говорим и за незалепващото покритие на уреда, заради което ще се спасите от скучните минути пред мивката, които се опитвате да изтържите загорялата мазнина.

Видове уреди за пържене с въздух без мазнина

Към този момент на пазара се предлагат основно два вида продукти – цилиндрични с кошничка и такива, подобни на фурни. И двата вида имат сходни функции за регулиране на температурата, но имат и различни технически характеристики. Вижте повече информация:

  • Популярните цилиндрични варианти имат подвижна кошничка, в която се слага храната; 

  • Въздухът при цилиндричните се загрява в горната част на уреда и вентилаторът разпределя равномерно горещия въздух около храната в кошницата;

  • Уредите, подобни на фурни, действат на същия принцип, но вместо кошничка, уредът разполага с решетки, под които има тавичка, в където се събира излишната мазнина. Тук храната се приготвя от реотаните отгоре. Тези артикули често имат още добавени функции за приготвяне, като печене, изпичане на хляб на точния градус, препичане на сандвичи на грил и други;

  • Разпространение на пазара. Цилиндричните варианти могат да бъдат открити по-лесно в страната ни, докато уредите, подобни на фурни, са по-разпространени отвъд Океана;

  • Изберете подходящата машина за пържене без мазнина за вас спрямо семейството си. Цилиндричните уреди се предлагат в доста повече варианти относно вместимостта им. Така че изберете продукт според големината на домакинството си. Ако се питате дали мога да изпичам или запичам храна в тях – възможно е.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл