Светещи маркучи

1 резултат

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

Светещите маркучи са страхотен начин да внесете ярки светлини във вашия дом. Тези лед коледни осветителни тела са направени от пластмаса и са лесни за монтаж във вашия дом или навън – на място, което е недостъпно за вода. 

Можете да избирате от украса, която свети в микс от цветове, включително червено, синьо, оранжево и зелено. Лентовите светлини се доставят на руло за по-лесна употреба и можете да бъдете сигурни, че няма да се заплетат като обикновените светлини. Лентата е гъвкава, така че без усилие може да я увиете около греди или стълбове. Лентите могат да влязат в ролята и на скрито осветление, ако ги поставите под шкафчетата над мивката или пък под парапетите на стълбища. 

Тези продукти разполагат с ефективни светлинно-излъчващи диоди (led), които няма да увеличат сметката ви за електричество, така че да можете да ги държите включени по-дълго. 

Какво ще намерите във 4sales?

Осветление с дължина от 20 метра, подходящо за украса на всяка тераса и перваз, ще може да откриете в нашия онлайн магазин. Малките красиви светлини са разположени равномерно по дължината на маркуча. С тези цветни светлини, които имат възможност да се управляват дистанционно, можете да се сдобиете без да инвестирате твърде много средства, тъй като се предлагат на ниски цени.

Какво може да се украсява със светещите маркучи?

Тези продукти са популярни за създаване на красиво вътрешно осветление под шкафове, та дори и вдлъбнати тавани. Направете Коледата по-ярка и по-запомняща се, допълвайки колекцията си с празнична украса с тези светещи маркучи. 

Увийте блещукащите светлини около дърветата в двора, подчертайте очертанията на алеята си или ги монтирайте около перваза на входната си врата. Изберете светлини, които наистина заслепяват. Живите цветове ще привлекат вниманието на вашите гости.

Как да съхранявате светещите маркучи?

Този тип украса е необикновен, така че когато разваляте празничната подредба, няма да имате проблем със заплитането на маркуча. След като приключите с употребата му, го навийте в позицията, в която сте го закупили. Ако не успявате сами със задачата, помолете член на семейството ви да ви помогне. Организирайте го, така че да го съхраните и за следващия празничен сезон. Дръжте го далеч от прах и от влага, поставяйки светлините в пластмасова или картонена кутия. 

Ако забележите някаква неизправност по осветлението, то не го използвайте отново. Преди да инсталирате светещите маркучи, отново проверете дали всяка светлинка работи. 

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл