USB разклонители и хъбове

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 18,00 лв. - 106,00 лв.

8 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

8 резултата

Броят на съвременните USB-съвместими електронни джаджи нараства всекидневно, което все повече увеличава нуждата от налични свободни портове. За да бъде решен проблема, се появиха USB хъбовете. Какво представляват те, за какво се използват и предлаганите в онлайн магазин 4sales.bg модели?

Какво представляват

В голяма част от случаите, това е малко правоъгълно устройство с наредени върху него различен брой USB портове и стърчащ с конкретна дължина кабел с порт за свързване. По този начин, Вие използвате само един конектор от Вашия компютър, а получавате например 5 или повече допълнителни. Така имате възможност да включите множество съвместими устройства, като клавиатура, мишка, смартфон или друго мобилно устройство.

От друга страна, USB хъбът освен, че може да се използва за зареждане на различни съвместими електронни джаджи, той свързва локално включените в него отделни компоненти. Така например, имате възможност да предавате данни от едно мобилно устройство на друго или към компютъра, както и да черпите енергия с ниска мощност.

С какво се различават хъбовете

Могат да се отличават по броя на достъпните портове, което трябва да се вземе под внимание, когато правите своя избор. Броят се определя според наличните електронни джаджи, които ще се включват в него. Друг тип хъбове пък позволяват прехода от един тип конектор към друг. Такива са например USB към Type-C или към по-високоскоростен тип, който се поддържа от съответната джаджа. Това позволява пълна съвместимост между отделните видове връзки, така че да продължите да използвате пълния потенциал на конкретно устройство.

Съществуват два основни вида USB хъбове: 

  • Без собствено захранване - черпят електричество само от свързания порт. Те са подходящи за нуждаещи се само от трансфер на данни устройства, без необходимост от достатъчна мощност за захранването им; 

  • Със собствено захранване - умеят да зареждат различни джаджи и могат да осигуряват достатъчно мощност за това.

Какви модели има на 4sales.bg

В нашия онлайн магазин ще откриете и от двата вида хъбове, които още се отличават по своя атрактивен дизайн, брой на конекторите и функционалността си. Предлагат се на атрактивни цени, с гаранция и възможност за изпробване и връщане на покупката. Всекидневно добавяме нови модели и провеждаме промоционални кампании, така че следете ни. В случай, че изпитвате трудности в избора или имате запитвания относно достъпните в категорията продукти, свържете се с нас!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл