USB разклонители и хъбове

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 18,00 лв. - 106,00 лв.

7 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

7 резултата

Броят на съвременните USB-съвместими електронни джаджи нараства всекидневно, което все повече увеличава нуждата от налични свободни портове. Всеки има поне един телефон или пък безжични слушалки, да не говорим за лаптоп, настолен компютър или таблет. Тенхологията е навсякъде около нас.

За да бъде решен проблемът с увеличаващия се брой електронни устройства, се появиха USB хъбовете с или без собствено захранване, които бързо превзеха пазара. Какво представляват те, за какво се използват и кои са предлаганите в онлайн магазин 4sales модели? Всичко това ще разберете в редовете по-долу.

Какво представляват хъбовете

Това е малка джаджа с различен брой USB портове и стърчащ с конкретна дължина кабел с порт за свързване. Така ползвате само един конектор от компютъра си, а получавате няколко допълнителни. Така може да включите множество съвместими устройства, като клавиатура, мишка, смартфон или друго мобилно устройство.

Освен, че може да се използва за зареждане на различни съвместими електронни джаджи, хъбовете свързват локално включените в него отделни компоненти. Така например, имате възможност да предавате данни от едно мобилно устройство на друго или към компютъра, както и за собствено захранване. Качествени устройства на ниски цени ще намерите във 4sales.

С какво се различават хъбовете

Едната опция е по броя на достъпните портове. Той се определя според наличните електроники, които ще се включват в него. Друг тип хъбове пък позволяват прехода от един тип конектор към друг. Такива са например USB към Type-C или към по-високоскоростен тип, който се поддържа от съответната джаджа. Това позволява пълна съвместимост между отделните видове връзки, така че да продължите да използвате пълния потенциал на конкретно устройство. Разбира се, различават се и по своите цени. Икономични на евтини цени, но варианти с отлични характеристики, може да разгледате във 4sales.

Съществуват два основни вида USB хъбове според собственото захранване: 

  • Без собствено захранване - черпят електричество само от свързания порт. Те са подходящи за нуждаещи се само от трансфер на данни устройства, без необходимост от достатъчна мощност за захранването им; 
  • Със собствено захранване - умеят да зареждат различни джаджи и могат да осигуряват достатъчно мощност за това.

Този иновативен продукт е страхотна и практична покупка за онези, които не могат без своите устройства и искат те винаги да им бъдат под ръка. Аксесоарът би бил страхотен подарък за всеки маниак на тема електронни устройства. Не забравяйте да подарите практичния артикул на всеки, който има нужда. При това на страхотни цени.

Какви модели има на 4sales.bg

Във 4sales ще откриете и от двата вида – със собствено захранване или без собствено такова, които още се отличават по своя атрактивен дизайн, брой на конекторите и функционалността си, както и по-своите атрактивни цени. Във 4sales се предлагат на впечатляващи цени, с гаранция и възможност за изпробване и връщане на покупката. Всекидневно добавяме нови usb модели и провеждаме промоционални кампании, така че следете ни. Ако имате трудности в избора или имате запитвания относно достъпните в категорията хъбове и цени, не се колебайте да ни потърсите.

USB джаджите със собствено захранване, които може да закупите от 4sales, се характеризират с издръжливост, ниски цени, качество на материал и изработка. Инвестирайте в продукт, който няма да стои в чекмеджето ви. Бъдете сигурни, че ще го използвате ежедневно и ще се уверите в предимството на това да го притежавате. Освен това хъбовете не са скъп продукт, няма да се налага да се разделяте с голяма сума от бюджета си, за да се сдобиете с тях.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл