Резервни части за таблети

Категории Категории

1 резултат

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

Наличието на добър собствен сервиз е въпрос на престиж за всеки уважаващ себе си търговец на електроника. Обученият персонал спира нуждата да се ползват външни  подизпълнители, което води до по – малко бюрокрация и намалява възможностите за грешки в комуникацията. Освен намаляването на разходите и главоболията за клиента това осигурява и на производителя информация за качеството, показвайки слабите места на продукцията за последващо подобряване.

Основният сервизен проблем при таблетите с китайски произход са механичните повреди по дисплея и тъчскрийна вследствие на падане или изпускане. Всички сте виждали как някой продължава да ги ползва въпреки плетеницата от пукнатини по стъклото заради високата цена на ремонта или липсата на частта. Постарали сме се в магазина си да имаме достатъчна наличност от оригинални части на отлични цени за моделите, които предлагаме на сайта. Натоварването и понякога употребата на неподходящи зарядни водят до преждевременната загуба на заряд в батерията. При вариантите с вградена СИМ – карта от вадене и поставяне на последната четецът започва да губи контакт. Също така се случват и повреди в говорителите за звука и хардуерните бутони от интензивна употреба.

Много от потребителите смятат така нареченото „ забиване „ за чисто механичен проблем. В повечето случаи обаче става дума за софтуерни неразбории, свързани с работата на определени приложения. Те или препълват паметта с информация, както се случва с FACEBOOK и VIBER, или просто непрекъснато черпят информация и забавят общата работа. Никога не се опитвайте да качвате сами друга версия на фърмуера и операционната система, само защото някой в Интернет е казал, че устройството ви така ще работи по – бързо и стабилно. Или да го разглобявате сами. Повярвайте, шансът да счупите нещо терминално е много голям и оставете всичко на професионалистите.

Защо да ремонтирате и закупите части при нас? Защото за нас говорят:

  • собственият гаранционен и извънгаранционен сервиз;
  • голямата номенклатура от оригинални резервни части;
  • адекватното отношение при създал се проблем или въпрос;
  • бързата и безпроблемна доставка до всяка точка на страната;
  • прегледът и тест преди заплащане в офис на куриер;
  • армията ни от доволни клиенти.                     

Нещо се е повредило във вашия таблет? Не се притеснявайте! Бързо и евтино нашите специалисти ще извършат ремонта, за да продължите дълго да се наслаждавате на вашето устройство.

Популярни търсения: части за таблети, таблет части.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл