Противоударни телефони

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
 • От До
 • 59,00 лв. - 1150,00 лв.

33 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

33 резултата

Защо да изберем удароустойчив телефон

За разлика класическите смартфони, удароустойчивите предлагат специфични функционалности предназначени за по-екстремни условия на използване и тежък климат. Ако търсите здраво, стабилно устройство, което да ви служи повече от година, което издържа на прах, влага и с основни параметри то противоударните телефони предлагани от 4sales са подходящи за Вас.

Тук ще намерите стандартни GSM, както и различен модел смарт устройства с дисплей с висока резолюция.

Те поддържат по-високо ниво на защита, здрави са, имат силни батерии с голям работен капацитет и предлагат лесна и практична работа без излишни усложнения. Имат просто устройство, подходящи са за всеки – от малки деца до възрастни хора, така че да не се тревожите дали ще си счупя, намокря или пък изпускам случайно телефона. В голямата си част поддържат 2 или повече сим карти и много по-добър мобилен обхват в отдалечени райони.

Корпусите им са съобразени с практичността и предназначението им – удобни за хващане, не се плъзгат или нараняват лесно, те са със защита, която е противоудар.

Какво е нивото на защита

Тези телефони предлагат по-високо предпазване от влага, прах и удари. Двата разпространени стандарта са IP67 и IP68.

IP67 стандартът гарантира предпазване от:

 • Удари с предмет или изтърване;

 • Водни пръски, влага;

 • Пълна изолация от прах;

 • Потапяне под вода до максимум 1 метър и до 30 минути.

Вторият стандарт IP68 допълва полезните характеристики с по-дълъг престой под вода и на по-голяма дълбочина.

Какъв е подходящият избор за екстремни ситуации

Екстремните GSM апарати предполагат някои задължителни функционалности, за да бъдат максимално полезни. Необходими функции, които изделието трябва да притежава са:

 • 2 или 4 сим карти;

 • Добър мобилен обхват;

 • Силна батерия и мощен процесор;

 • Фенерче;

 • Противоударни, водоустойчиви;

 • Висок клас продукт, брониран и с противоударна защита.

Някои от продуктите, които ще откриете тук притежават допълнителни екстри, като FM радио с външна антена, камера, GPS навигация, барометър, G-сензор, крачкомер, компас. Смарт изделията са оборудвани със подсилени стъкла.

За кого са подходящи

Подобен избор е подходящ за всеки, който се намира или работи в агресивна работна среда. Заради своя масивен размер и добрата си памет, те намират приложение в строителството, като служебни устройства, при работа в близост до вода, влага или химикали, в прашна и замърсена обстановка.

Изключително удачен избор са за планинарство и преходи, поради водоустойчивостта си, издръжливостта на батериите и добрата мобилна свързаност и устойчивостта си при изпускане. Добър избор са за възрастни хора, тъй като предлагат елементарна работа, големи копчета на клавиатурата, силен звук и голям екран. Такъв тип телефон определено може да се нарече надежден и с високо производителност. Без значение каква точно на каква марка или производител ще се спрете, всеки един модел има съвременен, модерен и красив дизайн.

Защо 4sales е правилното място

Предпочитайки 4sales сте сигурни, че ще получите тестван продукт. Ние инвестираме време в проучване и тестване на всички GSM апарати, за да сме сигурни в тяхната полезност.

Към повечето продукти е добавено видео ревю и детайлни инструкции за употреба. Ако срещнете трудности при избора или имате въпроси сме насреща с онлайн чат поддръжка или номерата ни за технически съвети и сервиз.
Всеки артикул има едногодишна гаранция и се предлага на достъпни, конкурентни цени. Изберете своя нов бюджетен вариант телефон и му се радвайте дълго време.

Всеки артикул има едногодишна гаранция и се предлага на достъпни, конкурентни цени.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл