Чанти за кучета и котки

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 24,00 лв. - 109,00 лв.

8 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

8 резултата

Носете кучето или котката си навсякъде с вас с помощта на комфортни и стилни чанти и раници за кучета и котки, налични в онлайн магазина 4sales. Нашите луксозни и същевременно евтини предложения ще запазят домашният ви любимец в безопасност и ще го накарат да се чувства уютно и удобно. В нашия сайт имате избор, така че да не се чудите как да разхождам любимеца си по-лесно.

Кучетата и котките, точно както останалите членове на семейството ви, се нуждаят от удобство, защита и игрива среда, за да растат щастливи и здрави. Също така е важно да им осигурявате и нужната ежедневна разходка. Ако обаче нямате възможност да разходите любимеца си, но не можете да го оставите за дълго време сам вкъщи, то раниците са тук, за да ви помогнат. Транспортните артикули осигуряват на животното пътувате с максимално удобство. Освен това чантите и раниците за носене се предлагат в голямо разнообразие на форма и дизайн. 

Раниците са създадени, за да отговарят на всички изисквания на котки и кучета, за да гарантират, че те ще бъдат спокойни по време на път. Раницата е хубава и е особено подходяща за автобус, влак като ръчен багаж. Докато разглеждате нашата селекция, можете да откриете перфектния аксесоар за транспортиране на най-добрия ви космат приятел на дълго разстояние. 

Какво ще откриете във 4sales?

В нашия онлайн магазин ще откриете промоции на разнообразни дамски или мъжки раници и чанти за носене на кучета и котки с не едно отделение. Можете да откриете такива, които са с вграден изпъкнал прозорец, които ще съберат животното и ще му позволят да пътува спокойно. В същото време широките презрамки на продуктите разпределят равномерно тежестта на кучето или котката, така че да можете да използвате свободно ръцете си. Много от моделите се характеризират с предпазител, осигуряващ допълнителна безопасност при употреба.

Раниците за кучета са важен аксесоар, с който трябва да подсигурите пухкавия си приятел. Те предлагат несравнима подкрепа за включването му във вашите семейни пътувания до по-далечни места. Нашите модели комбинират прозрачен материал, мрежест материал и вентилационни отвори, позволяващи на кучетата да разглежда заобикалящата го среда, докато е вътре в чантата. Закупувайки аксесоара ще почувствате намаление на отговорността за безопасността на животното, тъй като то ще бъде подсигурено.

Раниците за котки и кучета са лесни за съхранение, оборудвани са с подплатено дъно за още по-голямо удобство. Материите са меки. Освен тях обаче, собствениците може да избират и между по-здрави продукти, изработени от качествени и трайни материали. Тези артикули също предлагат достатъчно пространство, сигурни закопчалки и отвори за безпроблемно дишане. 

Можем да привлечем вниманието ви и със седалка за кола от плат, благодарение на които ще превозвате котката или кучето си без притеснение. Те се прикрепят удобно към седалката на автомобила, дори да е товарен, гарантирайки че столчето няма да мръдне и на сантиметър при движение. 

Какво да имате предвид при закупуването на подобен нов артикул?

Вземете под внимание следните аспекти при сравняване на различни чанти за носене.

  • Цени – на пазара могат да бъдат открити артикули за транспорт на кучета за всеки бюджет. Не е нужно да харчите твърде много, но и не бива да инвестирате твърде малко средства, тъй като рискувате благосъстоянието на кучето или котката си. Не ги третирайте като багаж;

  • Размер – чантата трябва да пасне идеално на породата и размера на любимеца ви. Ако е твърде голяма, то може да се почувства несигурно. Просто се уверете, че е достатъчно голяма, за да му позволи да се обръща и ляга;

  • Закопчаване – най-лесните чанти за ползване имат два отвора – един отгоре и един отдолу, тип кенгуру. Повечето раници, направени от твърд материал, се отключват в средата, позволявайки на животното само да излезе;

  • Поддръжка – тъй като ще трябва да почиствате чантата редовно, търсете такава, която е лесна за почистване, например с прахосмукачка или изпрана с топла вода и мек сапун.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл