Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Раница за домашни любимци с вграден прозорец

75,50 лв

Раница за домашни любимци с вграден прозорец #06360

Описание:

Всеки, който притежава домашен любимец, се старае животното му да се чувства винаги комфортно и удобно. Понякога се създават проблеми при пренасянето му на по-дълги разстояния с обществен транспорт, а клетките за животни са твърде обемисти и неудобни. Много по-практична е раницата с люк капсула, която предлагаме на вашето внимание. Тази раничка е удобна за пренасяне на дребни породи кученца, котки, зайчета или някакви екзотични животни от подобен размер. Тя е лека, компактна и вие свободно можете да я носите на раменете си, или отпред до гърдите си, за да можете да сте винаги близо до вашия любимец. Например гальовното зайче, би могло да се носи отпред, за да е успокоявате трепкащото му сърце навреме. 

Особености:

Тази раница е снабдена с отвори в страничната и долната част, за да може пресен въздух непрекъсната да циркулира вътре. Освен това тя има и прозорче от прозрачна пластмаса като малък люк, тъй че животното да се ориентира и да не се плаши. Този люк при нужда може да бъде свален и заменен с мрежа, а съществува и вариант да бъде съвсем отворен. 

Дизайн:

Външният вид на раницата за пренасяне на домашни любимци е иновативен и изчистен. Имате избор от приятни за окото цветове като жълто, розово, винаги модерното черно и ненатрапливото натурално кафяво. Предвидени са и странични джобове за храна и вода. Раницата е от водо-непропусклив материал и е с удобни широки и меки презрамки, които няма да ви създадат неудобство и дискомфорт. Циповете са достатъчно качествени и създават допълнителен комфорт за бързо и лесно прибиране и изваждане на животинчето. 

Как функционира:

Тази раница е изключително практична и изцяло съобразена с нуждите на вашия четириног приятел. Тя ви дава възможност, дори и при по-дълги пътувания да не се разделяте с него.  Раницата има голям отвор отгоре, снабден с двоен цип, но има и по-малък, втори отвор с мрежичка, през която да проверявате животното, който също се затваря с цип.

Технически характеристики:

 • Иновативна раница за пренасяне на домашни любимци с люк;
 • Размери на раницата: 39 * 47 * 30 см;
 • Цвят по избор – розово, жълто, кафяво и черно;
 • Подходяща за дребни животни до 6-7 кг;
 • Тегло на раницата: 1.59 кг;
 • Материал: пластмаса PU и акрил;
 • Разглобяем отвор – люк капсула.

Съдържание на опаковката:

 • 1 бр. – Раница за пренасяне на животни;
 • 1 бр. - Опаковъчна транспортна кутия;
 • Упътване – 1 бр.;
 • Гаранция – 12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.