Камери

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 12,00 лв. - 3500,00 лв.

66 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

66 резултата

Осигуряването на безопасност винаги е било от значение. За да се осигури сигурност на имуществото, да се предотвратят кражбите, да се ограничат пътните нарушения или достъпа до определени служебни помещения, като офис, се използват комплект различни на брой и размер системи за видеонаблюдение с качествена резолюция.

Характеристики на камери за видеонаблюдение

Те са с висока полезност, подходящи са за инсталация в частни домове, в ресторантите, в банките, държавните учреждения, в училище, блок, в автомобила и къде ли още не, където има нужда от проследяване на случващото се. Основата на системата са скритите охранителни камери за видеонаблюдение, с които обектите се следят както денем, така и нощно време. Ето защо колкото по-грамотно са избрани те, толкова по-ясно изображение на един охраняем обект ще предават до мониторите или до компютъра ви.  В зависимост от типа на обработка на сигнала, предаването бива цифрово и аналогово. 

Камерите за кола са друга хитова разновидност от последните години. Те са сравнително евтини любителски джаджи и могат да се похвалят с поддържане на множество функции за ефективно снимане и готов добър запис. Има различни модели за предно и обратно заснемане, оборудвани с датчик за движение или паркиране, особено важно за паркиране на пълен паркинг. Тези камери биха ви били от полза при евентуален инцидент на пътя, за да докажете на кой водач е вината за случилото се. 

Как да изберем подходящата камера?

Когато се избира подходящо устройство, трябва точно да се знае какво точно е видеонаблюдението и какво ще е нейното предназначение. Искате ли предаване на живо, а озвучен запис? Нощното виждане задължителен параметър ли е? Съвременните камери за домашна сигурност имат не една характеристика. А могат да се похвалят с датчици за движение, професионален мониторинг, лесно свързване, насочени известия, съхранение на видеото в облак, устойчивост на атмосферни влияния, звукови сигнали и сигнали при движение и интеграция с устройства на трети страни. 

Аналоговите системи са с вид проста конструкция, с лесно монтиране и се използват за контрол на малка територия. Цифровите са за наблюдение на отделни сектори от обширно пространство. Цифровият сигнал мигновено се предава по мрежата и, благодарение на видеоредактора, се появява възможност на дисплея да се появи изображение от няколко наблюдаващи точки. Тази система има и видеоархив.

Как се монтират камери за видеонаблюдение?

Цени на камери за видеонаблюдениеЦени на камери за дома

Монтажът на вътрешните и външните камери не изисква задълбочени познания или пък специални умения. Той е един и същ при вътрешните и при външните камери, единствената разлика е в характеристиките на малките устройства.

Вътрешните се използват, за да наблюдавате какво се случва в дома ви. Можете да наблюдавате децата след училище или пък да изплашите нахлул крадец, плюс това ще имате негова снимка за доказателство. Тези джаджи са без допълнителна защита от негативни външни въздействия. Необходима им е малка светочувствителност. Може да се снабдят с автоматичен детектор за движение, микрофон и много други допълнителни функции. Повечето модели вървят с крепежите си за монтаж. Трябва да знаете къде искате да поставите устройството, за да знаете колко захранващ кабел ще ви е нужен. 

Друга важна тяхна характеристика е нощното виждане. Можете също така да помислите за камера с вградена светлина, активирана от движение.

Как да гледам камерите през мобилен телефон?

За тази цел тези устройства трябва да имат функцията за отдалечен достъп. Трябва да имате и постоянен достъп до мобилна мрежа. Електронният видеосигнал е наличен, когато изтеглите нужното приложение и свържете двете устройства. При желание може да сваляте и записа на друг носител. 

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл