Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Камери

Съдържа 58 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Приложение

Осигуряването на безопасността в съвременните условия на живот е много важно и му се отделя специално внимание. За да се защити имуществото, да се предотвратят кражбите, да се ограничат пътните нарушения или достъпа до определени служебни помещения, се използват различни системи за видеонаблюдение.

Те се инсталират в частните домове,...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Приложение

Осигуряването на безопасността в съвременните условия на живот е много важно и му се отделя специално внимание. За да се защити имуществото, да се предотвратят кражбите, да се ограничат пътните нарушения или достъпа до определени служебни помещения, се използват различни системи за видеонаблюдение.

Те се инсталират в частните домове, в ресторантите, в банките, държавните учреждения, в автомобила и къде ли още не. Основата на системата са скритите охранителни камери за видеонаблюдение, с които обектите се следят както денем, така и нощно време. Ето защо колкото по-грамотно са избрани те, толкова по-ясно изображение ще предават до мониторите или до компютъра.  В зависимост от типа на обработка на сигнала, предаването бива цифрово и аналогово. Камерите за кола са сравнително евтини и предлагат множество функции за ефективно снимане и добър запис. Има различни модели за предно и обратно заснемане оборудвани с датчик за движение или паркиране.
Как да изберем подходящата камера
Когато се избира подходящо устройство, трябва точно да се знае какво точно е видеонаблюдението. Аналоговите системи са с проста конструкция и се използват за контрол на малка територия. Цифровите са за наблюдение на отделни сектори от обширно пространство. Цифровият сигнал мигновено се предава по мрежата и, благодарение на видеоредактора, се появява възможност на дисплея да се появи изображение от няколко наблюдаващи точки. Тази система има и видеоархив.

Конструкция на камерите:

 • Корпусни : Неподвижни, обикновено се използват за вътрешни помещения, като се монтират с кронщейн, а на улицата се поставят  в специален термокожух;
 • PTZ камери: Използват се за големи помещения с движещи се обекти. Имат механизъм, който им позволява да променят зоната на наблюдение. Подходящи са за складове, супермаркети и търговски центрове.
 • Мащабират видеоизображението, благодарение на вградения си зум. Може да се програмират за определени промеждутъци от време;
 • Куполни: Имат полусферичен корпус и се въртят на 180 градуса вертикално и на 360 градуса хоризонтално. Правят качествено панорамно наблюдение. Благодарение на широкия си ъгъл на обзор и високата скорост на работа се използва са голяма територия или динамични обекти;
 • Миниатюрни: Имат компактен цилиндричен, конусен и квадратен корпус и се използват за скрит надзор. Разполагат с обектив тип „иглено ухо“. Може да се поставят на тавана, на стените, в детайлите на интериора.

Според мястото на инсталиране биват

 • Вътрешни: Без допълнителна защита от негативни външни въздействия. Необходима им е малка светочувствителност. Може да се снабдят с детектор за движение, микрофон и много други допълнителни функции.
 • Външни: Освен специалните си влагоустойчиви корпуси и кожуси срещу неблагоприятните външни въздействия, те се нуждаят и от достатъчно дълъг кабел, за да предават добър сигнал на разстояние;
 • Безжични и IP : Предават сигнал по онлайн технологията 3G и безжичната Wi Fi връзка. Имат сериозно преимущество в удобството на експлоатация, в инсталирането им и в достъпността на приемане на информация.

Предимства да купите от 4sales.bg

 • Предлагаме богат избор от модели;
 • Гаранционно и извънгаранционно обслужване;
 • Продаване на цени без конкуренция;
 • Реагираме адекватно на въпроси и проблеми;
 • 12 години опит на пазара;
 • Промоции и подаръци;
 • Лоялност към клиентите;
 • Бърза доставка;
 • Компетентна помощ при избор на продукт.
Още
Камери : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.