Камери

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
 • От До
 • 12,00 лв. - 3500,00 лв.

61 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

61 резултата

Осигуряването на безопасността в съвременните условия на живот е много важно и му се отделя специално внимание. В днешното забързано ежедневие, за да се осигури сигурност на имуществото, да се предотвратят кражбите, да се ограничат пътните нарушения или достъпа до определени служебни помещения, като офис, се използват комплект различни на брой и размер системи за видеонаблюдение.

Те са подходящи за инсталация в частни домове, в ресторантите, в банките, държавните учреждения, в училище, блок, в автомобила и къде ли още не, където има нужда от проследяване на случващото се. Основата на системата са скритите охранителни камери за видеонаблюдение, с които обектите се следят както денем, така и нощно време. Ето защо колкото по-грамотно са избрани те, толкова по-ясно изображение на един охраняем обект ще предават до мониторите или до компютъра ви.  В зависимост от типа на обработка на сигнала, предаването бива цифрово и аналогово. 

Камерите за кола са друг хит от последните години. Те са сравнително евтини и предлагат множество функции за ефективно снимане и готов добър запис. Има различни модели за предно и обратно заснемане, оборудвани с датчик за движение или паркиране, особено важно за паркиране на пълен паркинг. Тези камери биха ви били от полза при евентуален инцидент на пътя, за да докажете на кой водач е вината за случилото се. 

Как да изберем подходящата камера?

Когато се избира подходящо устройство, трябва точно да се знае какво точно е видеонаблюдението и какво точно търсите от една камера, каква ще е нейната специфика. Искате ли предаване на живо? Нощното виждане задължително ли е? Съвременните камери за домашна сигурност имат не една характеристика. А могат да се похвалят с датчици за движение, професионален мониторинг, лесно свързване, насочени известия, съхранение на видеото в облак, устойчивост на атмосферни влияния, звукови сигнали и сигнали при движение и интеграция с устройства на трети страни. 

Аналоговите системи са с вид проста конструкция, с лесно монтиране и се използват за контрол на малка територия. Цифровите са за наблюдение на отделни сектори от обширно пространство. Цифровият сигнал мигновено се предава по мрежата и, благодарение на видеоредактора, се появява възможност на дисплея да се появи изображение от няколко наблюдаващи точки. Тази система има и видеоархив.

Конструкция на камерите:

Цени на камери за видеонаблюдение

 • Конструкция на камерите:
 • Корпусни: Неподвижни, обикновено се използват за вътрешен монтаж, като се монтират с кронщейн, а на улицата се поставят  в специален термокожух;
 • PTZ камери: Използват се за големи помещения с движещи се обекти. Имат професионален комбиниран модул, който им позволява да променят зоната на наблюдение. Подходящи са за складове, супермаркети, търговски центрове или хотел.
 • Мащабират видеоизображението, благодарение на вградения си зум, така че да гледате картина с високо качество и ниво на фокусиране. Може да се програмират за определени промеждутъци от време;
 • Куполни: Имат полусферичен корпус и се въртят на 180 градуса вертикално и на 360 градуса хоризонтално. Правят качествено панорамно наблюдение на един периметър. Благодарение на широкия си технически ъгъл на обзор и високата скорост на работа се използват за охрана на голяма територия или динамични обекти;
 • Миниатюрни: Имат компактен цилиндричен, конусен и квадратен корпус и се използват за скрит надзор. Разполагат с обектив тип „иглено ухо“. Може да се поставят на тавана, на стените, в детайлите на интериора.

Според мястото на инсталиране тези камери биват:

Цени на камери за дома

 • Вътрешни: Тези камери се използват, за да наблюдавате какво се случва в дома ви. Можете да наблюдавате децата след училище или пък да изплашите нахлул крадец, плюс това ще имате негова снимка за доказателство. Тези джаджи са без допълнителна защита от негативни външни въздействия. Необходима им е малка светочувствителност. Може да се снабдят с автоматичен детектор за движение, микрофон и много други допълнителни функции.
 • Външни: Освен специалните си влагоустойчиви корпуси и кожуси срещу неблагоприятните външни въздействия, те се нуждаят и от достатъчно дълъг кабел за захранване, за да предават добър сигнал на разстояние. Друга важна тяхна характеристика е нощното виждане. Можете също така да помислите за камера с вградена светлина, активирана от движение.;
 • Безжични и IP: Предават сигнал по онлайн технологията 3G и безжичната Wi Fi връзка. Имат сериозно преимущество в удобството на експлоатация, в инсталирането им и в достъпността на приемане на информация.

Предимства да купите от 4sales.bg:

 • Предлагаме богат избор от модели камери с основно приложение за видеонаблюдение;
 • Гаранция и извънгаранционно обслужване;
 • Продаване на цени без конкуренция;
 • Реагираме адекватно на въпроси и проблеми;
 • 12 години опит на пазара;
 • Промоции и подаръци;
 • Лоялност към клиентите;
 • Бърза доставка;
 • Компетентна помощ при избор на продукт.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл