Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Изкуствена видеокамера следяща, със сензори и датчик за движение.

12,80 лв

Изкуствена видеокамера следяща, със сензори и датчик за движение. #04824

Особености:

Живеем във време, в което престъпността е засилена и обирите са ежедневие. Трудно ни е да се предпазим срещу тях сами, но знаем, че има нещо, което винаги би изплашило крадците и това е натъкването на записващо устройство, монтирано пред входната врата на апартамента или портата на къщата. За съжаление, камерите за видео наблюдение не са по джоба на всеки, затова на вашето внимание е изкуствена видеокамера, която дава вид на истинска функционираща камера и ще сплаши натрапниците веднага. Нейният вид е толкова реалистичен, че дори професионалистите биха се заблудили, че това е истинска записваща камера.

Как функционира?

Следяща и Куполна със сензори и с датчик за движение. Светодиод - реагира при отчитане на движение. Камерата се задвижва автоматично при отчитане движение от датчика. Нискостойностна система за постигане част от ползите от видео контрол, базирана на бутафорна и евтина видео камера имитираща действителна. Добра идея с добра реализация, с възможности. Детектор за движение активиращ се при движение на около 5-7м. и включващ: 1.Светлинна индикация (червен светодиод) показващ ,че камерата е вкл. 2.Задвижване с ел.моторче на камерата имитираща насочване и фокусиране към движещият се обект. Великолепна за разполагане в близост до щандове с дребни предмети, паркинги и гаражи, жилищни входове ,проходи и коридори, подходи към сервизни помещения-изби,тавани,гаражи , вили, вилни имоти .и т.н  Полезна при нарастваща вълна от дребни престъпления и домашни кражби. Великолепно решение за дублиране при наличие на действително видео наблюдение насочващо вандалски действия към бутафорните камери.

Дизайн:

Продуктът е оборудван с мигаща червена диодна лампичка, имитираща истинска подсветка. Тя премигва през интервал от 4 секунди и привлича вниманието на крадците, при което те се отказват от деянието си. Благодарение на това премигване, камерата се вижда и нощем. Фалшивата камера се монтира изключително лесно и има чупеща се стойка, позволяваща въртене до 360 градуса.

Технически характеристики:

  • Лесен монтаж;
  • Подходяща е за инсталация в закрити помещения, например входове на жилищни сгради, щандове и т.н., както и на открито – пред порта на врата на къща, открити врати и т.н.;
  • Подвижна стойка, която позволява въртене на тялото до 360 градуса;
  • Разполага с фалшив захранващ кабел, имитиращ истинско захранване;
  • Работи с 2 бр. АА батерии, които не са включени в комплекта.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х Мини фалшива камера;
  • 2 х Винтове и дюбели в комплекта;
  • 1 х Транспортна кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Камери

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.