Автомобилни органайзери

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 6,00 лв. - 18,00 лв.

5 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

5 резултата

Какво представляват

Органайзерите за кола са удобни и практични приспособления, които оптимизират пространството в интериора и внасят ред в един огромен безпорядък. Всеки модел ще ви помогне бързо да откриете, това което търсите. Снабдени са с множество и различни по големина и вид отделения за играчки, храна, напитки, аптечка, мокри и сухи кърпички и всякакви вещи, за които се сетите и които ще ви трябват по време на път, затова не могат да бъдат транспортирани в багажник. Същевременно предпазват гърба на седалката от замърсяване или нараняване. Организират всичко необходимо за едно пътуване с кола. По-големите отделения са предназначени за карти, вестници, книги и други по-обемни вещи, като пожарогасител. Идеални са:

  • за семейни автомобили;

  • за леки автомобили;

  • за камиони;

  • за мини ванове.

Органайзери за седалка на кола

Помагат на хората, които често пътуват на дълги разстояния и пренасят по-голямо количество багаж с кола. Позволяват на пътниците да държат под ръка всички вещи, от които се нуждаят. Освен, че дават възможност да имате достъп до най-необходимото, служат и като протектор, тъй като предпазват тапицерията на една кола от замърсяване. Ограниченото пространство в задната част не осигурява възможност за добавяне на допълнителни поставки, докато този аксесоар разширява функционалността на вашия багажник. В нашия онлайн магазин ще откриете дори малък размер органайзери за седалка на кола на изключително достъпни цени.

Къде се слагат в автомобила

Автомобилни органайзери

Поставянето на висококачествен органайзер за кола става много лесно и бързо, независимо коя марка е вашият автомобил. Захваща се за предните седалки без значение на коя – изборът е изцяло Ваш. Може също така да монтирате и на двете седалки по един текстилен органайзер. Не пречи нито на водача, нито на пътуващия отпред, тъй като автомобилните органайзери се предлагат в различен размер. Оставя достатъчно свободно пространство на пътуващите на задните седалки. Изключително тънък е калъфът, като не заема никакво място и не създава дискомфорт по време на пътуване. Ако желаете да го премахнете, за да го почистите, това отнема броени секунди. Забравете за хаоса и безпорядъка, който често създава излишно напрежение и губи от ценното време.

Съвети от 4sales.bg

Върху органайзерът за кола може да закрепяте таблет или смартфон, като по този начин децата или спътниците Ви ще могат да гледат филми или да играят любимите си игри по време на пътуването и да се забавляват. Ако шофьорът е сам в автомобила, той може да го използва за усвояване на допълнително пространство. В мрежестия джоб може да се поставят чаша, кен, термос, или бутилка, или да се използва като пространство за документи или за съхранения на храна – сандвич, плодове или кутия. При необходимост може да се пристегне допълнително за по-голяма сигурност. Органайзерът за кола е изработен от водоустойчив материал, така че замърсяването и намокрянето му не бива да Ви притеснява. Също така може да поеме голяма тежест и без проблем да поставяте по-тежки предмети. Цялото пространство ще успее да събере цели над 20 предмета, дори такива за бебе. Изберете продукт от селекцията в нашия сайт. Бъдете сигурни, че да поръчам е изключително лесно.

Внесете ред в автомобила си с нашите практични и бюджетни решения от 4Sales.bg. Изберете най-подходящия за Вас органайзер и забравете за безпорядъка.

Популярни търсения: органайзер за седалка за кола, детски.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл