Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Органайзер за седалка на автомобил Rundong 1481-C

17,40 лв

Органайзер за седалка на автомобил Rundong 1481-C #04522

Особености:

Представяме ви органайзер за поставяне на гърба на седалката Rundong. Това е един от най-практичните аксесоари, който трябва всеки автомобил да притежава. Перфектното допълнение както за малки, така и за семейни автомобили. Също така би бил полезен за  хората, които пътуват често на дълги разстояния. Създава удобство, като дава възможност на пътниците да държат всяка своя вещ на една ръка разстояние, без да им пречи. Освен, че осигурява лесен достъп до всичко, органайзерът предпазва тапицерията на седалката от замърсяване или намокряне. Ограниченото пространство в задната част на купето при някои автомобили невинаги позволява да се добавят поставки за чаши или други аксесоари, докато това приспособление значително разширява използваемото пространство.

Описание:

Време е да оптимизирате пространството вътре в автомобила, микробуса или камиона си, защото то е ограничено. Добавете допълнително място, в което да можете безпроблемно да съхранявате и бързо да намирате най-необходимите вещи. Така те ще бъдат под ръка при нужда, без да се налага да се чудите къде сте ги оставили и да създавате хаос, търсейки ги.

Как функционира:

Поставянето на органайзера става много бързо и лесно. Захваща се за една от предните седалки, като не пречи на водача или на пътуващия до него. Той е изключително тънък е и не заема почти никакво място, което да предизвиква дискомфорт у пътуващите на задната седалка. Когато шофьорът е сам в автомобила, органайзерът може да се използва като допълнително пространство за съхраняване на вещи, които желае да предпази от счупване, скъсване или намачкване. Аксесоарът е изработен от здрав полиестерен материал, който може да поеме по-голяма тежест. 

Дизайн:

Органайзерът е изработен от качествен и водоустойчив полиестерен материал. Той е изцяло в черен цвят. Добре пасва по гърба на седалката, без да заема излишно пространство. Снабден е с няколко отделения, които са с различна големина и вместимост. В предната си час джобовете са мрежести. В отделенията на органайзера могат да се съхраняват всякакви предмети – термоси, бутилки, кенчета, детски шишета, термо чаши, чадъри, фенерчета, вестници, карти, книги, документи, храна, телефони, таблети, химикали, моливи, маркери и изобщо всичко, което желаете да съхраните и да не заема много място.

Технически характеристики:

  • Марка: Rundong.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Органайзер за седалка на автомобил Rundong.
Органайзер за кола за по-подредено пътуване

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.