Таблети със СИМ карта

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 139,00 лв. - 355,00 лв.

11 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

11 резултата

Какво представляват тези устройства?

Нуждата да си винаги във връзка със света роди една съвсем отделна група мобилни устройства – таблетите със СИМ. Те са сравнително евтини, със стандартен дизайн и отлично съчетават предимствата на телефоните. Имат достъп до 3G и възможност за разговори, интернет, вграден слот за карта памет, но с големи и удобни за четене и писане екрани. Предлагат се в различни размери на корпуса и съотношение на екраните. Началото дават удобните модели за носене в джоб с малък размер, които са 7-инчови. 8-инчовите са предпочитани за четене на книги и работа с документи. И се стигне до 10-инчовите с висока резолюция, особено подходящи за филми и браузване в Мрежата. Имат висока производителност, хубав външен вид и се предлагат с различна операционна система.

Какви са предимствата им пред другите таблети?

таблети със сим карти

Основната функция - това е свободата на комуникация, онлайн и навсякъде. Не е необходимо да обикаляш вече да търсиш отключена Wi-fi клетка или да го ползваш само когато си в къщи или в офиса. Да изпратиш веднага направената в планината снимка с вградената камера или да смажеш враговете си в онлайн игра, докато пътуваш в метрото, е безценно. Немалък плюс е  намаляването на устройствата, които носиш. Това се отнася особено за моделите, които имат 2 СИМ – винаги можеш да ползваш единия за разговори, а другия за Интернет. Хардуерът и софтуерът за телефония и съобщения, добавени специално в Андроид за моделите със СИМ, ви дават отлично качество на звука при разговор, светкавично изпращане и получаване на СМС, ММС, E-mail и пълна поддръжка на социалните мрежи и месинджъри. Ако ги ползвате като навигация винаги е налична трафик информация в реално време за задръствания и тапи. Не на последно място моделите със СИМ имат по – мощни батерии и процесор заради нуждата от повече време за разговори в режим на изчакване.

Защо да ги закупите от нас? Защото за нас говорят:

  • собственият магазин в София, в който може да се прегледат и да се тестват моделите;

  • широкият асортимент от модели със СИМ с гаранция;

  • всекидневните промоции и подаръци ( не само Черен Петък ) ;

  • собственият гаранционен и извънгаранционен сервиз електронен артикул;

  • адекватното отношение при създал се проблем или въпрос;

  • бързата и безпроблемна доставка до всяка точка на страната;

  • прегледът и тест преди заплащане в офис на куриер;

  • армията ни от доволни клиенти.

Сега е точният момент за закупуване на таблет със СИМ от предлагана от нас марка. Oт една страна операторите се надпреварват да дават все повече минути и мегабайти, а от друга в достъпните ни цени  и най-вече в непрекъснатите промоционални оферти всеки може да открие своята следваща добра покупка или чудесен подарък за любимия човек.

Популярни търсения: телефон таблет цени, 3g sim карта, sim slot tablet, интернет таблет цени.

 

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл