Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Конструктори

Съдържа 69 продукта.
 • Bunchems Конструктор Mega Pack WJ33

  0 Отзив(и)

  Bunchems Конструктор Mega Pack

  16,50 лв
  Купи
 • -23%

  Детски конструктор CITY Engineering Team –...

  0 Отзив(и)

  44,69 лв 57,99 лв
  Купи
 • Детски конструктор Къщата на Емили и Синки

  0 Отзив(и)

  В основата на конструктора е вятърна мелница с къща в която живее Емили. Къщата е на две нива с голям кръгъл балкон и големи прозорци.

  50,60 лв
  Купи
 • Детски конструктор Принцеса Емили

  0 Отзив(и)

  Конструкторът съдържа замъка на принцеса Емили. Комплектът е в стил зимен пейзаж. 

  50,60 лв
  Купи
 • Детски конструктор Police Station, SWAT

  0 Отзив(и)

  Kонструктора Police Station SWAT съдържа всички елементи на специален отряд за борба с тероризма. Играта включва бронирани транспортьори, мини фигурки на спец службата, снайперист,щурмовак, мини

  99,00 лв
  Купи
 • Детски конструктор Сладкарница

  0 Отзив(и)

  Конструкторът съдържа стилно оборудвана сладкарница на две нива разположена върху платформа. Цветовете, които се използват при дизайна имат за цел да действат успокояващо върху детскта психика и да

  50,60 лв
  Купи
 • Детски конструктор Къщата на Дана и Кити

  0 Отзив(и)

  В този конструктор са включени всички елементи, които са необходими за изграждането на перфектния дом на Дана и Кити. В играта е включено упътване за сглобяването на къщичката, която е на две нива,

  50,60 лв
  Купи
 • Детски конструктор Градска полиция – Спец...

  0 Отзив(и)

  Строителните блокчета за игра в конструктора Градска полиция – спец части, са съвместими с марката на Лего. Това е специалната серия на City Police, която съдържа 530 бр. блокчета, с цел морска

  99,00 лв
  Купи
 • Детски конструктор Градска полиция – 400...

  0 Отзив(и)

  Комплектът включва: Полицейски камион, ремарке, команден център, хеликоптер, кола и строителни блокове. Инструмент за разделяне на блокчета и упътване.

  59,60 лв
  Купи
 • Детски конструктор Fire and Rescue

  0 Отзив(и)

  Конструкторът Градска пожарна станция е конструктор със специално предназначение. Това е игрови комплект, състоящ се от 958 части, с които може напълно да се оборудва градската пожарна.

  118,13 лв
  Купи
 • Детски конструктор Пирати 0441

  0 Отзив(и)

  Известна серия от конструктори за почитателите на Карибски пирати.Комплектът съдържа мини фигурка на пират, неговата спасителна лодка и оръжието му.

  28,80 лв
  Купи
 • Детски конструктор Пирати 30002

  0 Отзив(и)

  Смели моряците плуват в морето. Конструкторът съдържа страхотен боен кораб, оборудван с оръдие. На палубата са минифигурки с въоръжени моряци и капитанът на кораба. Налични са и три минифигурки на

  30,26 лв
  Купи
 • Детски конструктор Пиратски затвор 20908

  0 Отзив(и)

  На отдалечен остров се намира пиратският затвор. Островът е малък и на него има една палма. Пиратът е изпратил съобщение до екипажа на своя кораб, да дойдат да му помогнат да избяга от затвора.

  44,40 лв
  Купи
 • Детски конструктор Царският кораб 0463

  0 Отзив(и)

  Царският кораб пътува в морето натоварен с различни съкровища. За да се подсигури неговата безопасност, корабът е придружен от военен кораб. Военният кораб е снабден с шест оръдия, има две платна, на

  22,82 лв
  Купи
 • Детски конструктор Пиратски кораб 0487

  0 Отзив(и)

  Пиратският кораб пътува в морето, търсейки цел за грабеж. Корабът има трюм и кабина, върху която е разположена палуба подходяща за наблюдателница.

  78,16 лв
  Купи
 • Детски конструктор Friends Тропически остров

  0 Отзив(и)

  Този тропически островен комплект разполага с къща от дърво със стълбичка, джунгла, костенурка, бисерна мида и други мини фигурки на играчки и животни.

  9,60 лв
  Купи
 • Детски конструктор Friends Горски кът

  0 Отзив(и)

  Детски конструктор Friends Горски кът. Този комплект разполага с къща от дърво със стълбичка, дърво, енот, и други мини фигурки на играчки и животни.

  9,60 лв
  Купи
 • Детски конструктор Friends Детска площадка

  0 Отзив(и)

  Детски конструктор Friends Детска площадка. Този комплект разполага с детска площадка на която има пързалка,купичка с риба, коте, и други мини фигурки на играчки и животни. 

  9,60 лв
  Купи

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Видове части на конструкторите

Частите на конструкторите основно са изработени от пластмаса и качествен PVC материал. С тях можете да строите, която фигура пожелаете, дори кола и самолет. Те са под формата на блокчета и мини части, също  така има и светещи в тъмното елементи. Обичайно в комплектите се съдържат и упътване или информация с насоки...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Видове части на конструкторите

Частите на конструкторите основно са изработени от пластмаса и качествен PVC материал. С тях можете да строите, която фигура пожелаете, дори кола и самолет. Те са под формата на блокчета и мини части, също  така има и светещи в тъмното елементи. Обичайно в комплектите се съдържат и упътване или информация с насоки за подреждането на различните елементи. Продуктите са с високо качество. Някои от предлаганите комплекти са съвместими с блокчетата на Lego, както и с всички конструктори от същата серия. Това е огромно предимство, тъй като дава изключителната възможност играта да бъде развивана и да достигне по–голям мащаб. Всеки от детските конструктори съдържа голям брой части, като в някои има по над 1000 елемент. По този начин той може да бъде използван едновременно от няколко деца или те да работят в група. Така те ще придобият социални и комуникативни умения, общувайки с лекота със своите приятелчета. В нашия онлайн магазин 4sales.bg ще откриете богато разнообразие от детски конструктори дори в малък размер, специално за момичета и такива специално за момчета, както и универсални.

Безопасни ли са?

Конструкторите са забавен тип играчка, която е изцяло изработена от безопасни за здравето на децата материали. Трябва да имате предвид, че детето ви трябва да е навършило поне година, а не да е бебе, за да може да се наслади по-пълноценно на играта с образователен конструктор. Всеки комплект, състоящ се от не едно кубче, а от много парчета е създаден, съобразно възможностите и нуждите на всяка една възрастова група, за която е предназначен. Развива различни качества и умения у децата – както у момичетата, така и у момчетата. В нашия онлайн магазин 4sales.bg може да откриете конструктори, които стимулират емоционалното и интелектуално развитие при децата. Подходящи са за развиването на интелекта, способността за логическо и творческо мислене, търпението и двигателните рефлекси. Стимулират креативността и мисловната дейност. В процеса на сглобяване на елементите на конструктора, децата се научават да бъдат по-старателни и по-концентрирани върху дейността, с която са се захванали. Те ще могат да анализират ситуациите около тях. Детските конструктори помагат на момчетата и на момичетата да овладеят социалните роли живота.

Кои са най-купувани?

Колебаете се кой конструктор да изберете за Вашите деца или за подарък за рожден ден на тяхно приятелче или пък за предстоящите бебешки партита, на които сте канени. Чудите се и желаете да разберете кои са най-търсените и най-предпочитаните модели конструктори от момчетата или от момичетата в нашия асортимент, то горещо Ви препоръчваме да обърнете специално внимание на:

 • Детски конструктор Сладкарница #03609;

 • Детски конструктор Пирати 0441 #03668;

 • Детски конструктор Friends Детска площадка #03687;

 • Детски конструктор усмихнатото влакче #03923;

 • Детски конструктор Пиратски кораб 0487 #03671;

 • Детски конструктор Police Station, SWAT #03608;

 • Детски конструктор Пожарна станция #03836;

 • Детски конструктор Полицейски участък #03858;

 • Детски конструктор Friends Горски кът #03686;

 • Bunchems Конструктор Mega Pack #03418;

 • Детски конструктор Пикник #03710;

 • Детски конструктор Friends Тропически остров #03685.

Защо да купим от 4Sales.bg?

Ако сте решили да закупите такъв продукт, заповядайте в онлайн магазин 4sales. В нашия сайт ще откриете разнообразие от евтини и интересни модели конструктори от различна марка за Вашите малчугани на достъпни цени. Ако разнообразието Ви обърква и не успявате да направите лесен избор за оригинален строител, свържете се с наш консултант, който ще обсъди с вас от какво се нуждаете и ще препоръча точен продукт. Заповядайте, очакваме Ви!

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.