Детски конструктори

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
 • От До
 • 9,00 лв. - 204,00 лв.

71 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

71 резултата

Видове части на конструкторите

Частите на конструкторите основно са изработени от пластмаса и качествен PVC материал. С тях можете да строите, която фигура пожелаете, дори кола и самолет. Те са под формата на блокчета и мини части, също  така има и светещи в тъмното елементи. Обичайно в комплектите се съдържат и упътване или информация с насоки за подреждането на различните елементи. Продуктите са с високо качество. Някои от предлаганите комплекти са съвместими с блокчетата на Lego, както и с всички конструктори от същата серия. Това е огромно предимство, тъй като дава изключителната възможност играта да бъде развивана и да достигне по–голям мащаб. Всеки от детските конструктори съдържа голям брой части, като в някои има по над 1000 елемент. По този начин той може да бъде използван едновременно от няколко деца или те да работят в група. Така те ще придобият социални и комуникативни умения, общувайки с лекота със своите приятелчета. В нашия онлайн магазин 4sales.bg ще откриете богато разнообразие от детски конструктори дори в малък размер, специално за момичета и такива специално за момчета, както и универсални.

Безопасни ли са?

Конструкторите са забавен тип играчка, която е изцяло изработена от безопасни за здравето на децата материали. Трябва да имате предвид, че детето ви трябва да е навършило поне година, а не да е бебе, за да може да се наслади по-пълноценно на играта с образователен конструктор. Всеки комплект, състоящ се от не едно кубче, а от много парчета е създаден, съобразно възможностите и нуждите на всяка една възрастова група, за която е предназначен. Развива различни качества и умения у децата – както у момичетата, така и у момчетата. В нашия онлайн магазин 4sales.bg може да откриете конструктори, които стимулират емоционалното и интелектуално развитие при децата. Подходящи са за развиването на интелекта, способността за логическо и творческо мислене, търпението и двигателните рефлекси. Стимулират креативността и мисловната дейност. В процеса на сглобяване на елементите на конструктора, децата се научават да бъдат по-старателни и по-концентрирани върху дейността, с която са се захванали. Те ще могат да анализират ситуациите около тях. Детските конструктори помагат на момчетата и на момичетата да овладеят социалните роли живота.

Кои са най-купувани?

Колебаете се кой конструктор да изберете за Вашите деца или за подарък за рожден ден на тяхно приятелче или пък за предстоящите бебешки партита, на които сте канени. Чудите се и желаете да разберете кои са най-търсените и най-предпочитаните модели конструктори от момчетата или от момичетата в нашия асортимент, то горещо Ви препоръчваме да обърнете специално внимание на:

 • Детски конструктор Сладкарница #03609;

 • Детски конструктор Пирати 0441 #03668;

 • Детски конструктор Friends Детска площадка #03687;

 • Детски конструктор усмихнатото влакче #03923;

 • Детски конструктор Пиратски кораб 0487 #03671;

 • Детски конструктор Police Station, SWAT #03608;

 • Детски конструктор Пожарна станция #03836;

 • Детски конструктор Полицейски участък #03858;

 • Детски конструктор Friends Горски кът #03686;

 • Bunchems Конструктор Mega Pack #03418;

 • Детски конструктор Пикник #03710;

 • Детски конструктор Friends Тропически остров #03685.

Защо да купим от 4Sales.bg?

Ако сте решили да закупите такъв продукт, заповядайте в онлайн магазин 4sales. В нашия сайт ще откриете разнообразие от евтини и интересни модели конструктори от различна марка за Вашите малчугани на достъпни цени. Ако разнообразието Ви обърква и не успявате да направите лесен избор за оригинален строител, свържете се с наш консултант, който ще обсъди с вас от какво се нуждаете и ще препоръча точен продукт. Заповядайте, очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл