Детски смарт часовници

18 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

18 резултата

Безопасност за Вашето дете

Детските смарт часовници, които ще откриете в онлайн магазина на 4sales.bg  са модерни устройства на супер цени и с дълготрайна батерия и голяма памет, създадени да подсигурят безопасността на Вашето дете по дискретен начин.

Те използват GPS проследяване, за да сервират актуални данни в реално време за местоположението му. Освен за получаване на информация за локацията, този умен продукт дава възможност и за провеждане на мигновени разговори, чрез добавяне на SIM карта.

Основно тяхно предимство е опростения им интерфейс, дисплей и лесна работа. Софтуерът им е допълнен от множество полезни, мобилни функции, които ги правят компактна алтернатива на стандартен GSM.

Локализирането на позицията се случва с точност от 1 до 10 метра. Допълнително родителят може да преглежда изминатия дневен маршрут. Една от функционалностите със съществено значение е задаването на „безопасна зона“ - сектор с граници определяни от родителя. При излизане извън защитения пояс се получава известяване, а Вие сте навременно информирани.

Голяма част от продуктите във 4sales.bg се откриват с опцията „SOS бутон“ за автоматично избиране на Вашия номер. Извършването на бързи обаждания към предпочитани номера от семейството е елементарно - само с натискане на бутоните.

Как става проследяването

Проследяването се извършва посредством технологията за GPS локализация. Смарт уредите използват сигнала от един или няколко сателита, за да определят точното местоположение. Някои от моделите в онлайн магазина използват допълнителнa технология за асистирано трасиране - AGPS, която разчита на данни от множество сателити, в случай на лош сигнал.

Вие разглеждате получените данни, чрез приложение на своя телефон. Неговото инсталиране е лесно- само в няколко стъпки. Апликацията складира информацията и агрегира данните, за да имате цялостна представа за придвижването до 30 дни назад.

От там Вие задавате ограничения, можете да управлявате устройството дистанционно или да настройвате функционалностите на бутоните.

За кого са подходящи

Детски смарт часовници

Тези продукти с компактен размер са подходящи за всеки работещ родител, който иска да упражнява по-голям контрол. Предназначени както за по-големи, така и за много малки деца. Те са компактни аксесоари с възможност за каишка, която детето да постави на своята китка, в разнообразен цвят, които внасят спокойствие и сигурност във Вашето ежедневие.

Могат да бъдат носени от ученици и да се използват в клас, благодарение на дискретните режими на повечето модели. Идеално решение на супер цена, за малки ученици, които ходят сами до училището или използват градски транспорт самостоятелно.

Подходящи са и за малчугани посещаващи предучилищна занималня или детска градина, тъй като са леки, със свеж и цветен дизайн и изработени от еко, безвредни материали. Подходящи са дори и за игра.

Как да изберете Смарт часовник

Детски часовници телефони

Ако търсите базови функционалности, можете да се спрете на някои от моделите в среден клас. Те предлагат прецизно проследяване с GPS, добавяне на SIM карта и функционират като GSM с основни екстри, като бързо избиране, SOS повикване и аларма за сваляне от ръката.

Продуктите по-висок клас имат допълнителни функционалности -  поддържане на мобилни мрежи или Wi-Fi връзка, телефонен указател, камера, touch екран, фенерче, проследяване на местонахождение, та дори и характеристика водоустойчивост.
Ако пък предпочитате да комбинирате телефон, с тракер и мониторинг, то се спрете на вариантите с опцията за измерване и следене на здравословни показатели. Те поддържат крачкомер, мониторинг на съня, показват количеството изразходвани калории при движение, имат безупречен звук и са подходящи за деца на всяка възраст.

Всички изделия ще откриете в разнообразие от весели, ярки цветове с красив дизайн с обли форми - без остри ръбове, напълно безопасни за употреба и от най-палавите момче или момиче. Всеки един смарт часовник е удобен за носене и е подходящ за всяко едно хлапе. Повечето ни модели разполагат с високоговорител и са идеални за проследяване на всяка една активност. Ако искате да чувате от детето си „забавлявам се докато играя и използвам смарт часовника, то може би наистина трябва да помислите за подобен тип покупка.

Защо да купите онлайн от 4sales.bg

Ето  и няколко от причините да се доверите на предложенията в нашия магазин:

  • Всички устройства са осигурени директно от вносителя. Те не са обикновен, а са страхотен ръчен подарък, Забравете, че ще зарадвате детето си с елементарна играчка;

  • Спестявате време в търсене на подходящо изделие;

  • Тук намирате подробна информация за всеки продукт, независимо дали е на промоция или не;

  • Предлагаме обслужване по телефона, за да получите разяснение за спецификациите на всеки един нов продукт;

  • Можете да закупите GSM часовник с промо оферта с намаление до 60%;

  • Получавате 1 година пълна гаранция;

  • В опаковката е включено ръководство за употреба на български език.


Направете ежедневието по-приятно и сигурно и се възползвайте от офертите ни!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл