Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Ollly интелигентен часовник за деца IP65 водоустойчив sos-call WI-FI DF25

115,00 лв

179,00 лв

-36%

-64,00 лв

Купи на кредит

Ollly интелигентен часовник за деца IP65 водоустойчив sos-call WI-FI DF25 #01482

Дигитален часовник за деца с функции на телефон и водоустойчивост

Търсите подходящ детски подарък за рожден ден или друг повод? Вие сте зает родител, който се тревожи какво прави детето във всеки един момент? Детският смарт-часовник OLLY, с цветен дисплей е това, което ви трябва. Красив, шарен и мноофункциолен, той е идеалното решение за родителите, които искат да поддържат връзка с децата си, но без да ги излагат на рисковете от прекалено взиране в екрана на някое мобилно устройство. Продуктът поддържа слот са SIM-карта и може да приема обаждания, а така също и да набира номера.

SIM карта и цветен панел

Изработен от висококачествен полимер (силициев гел) и последните технологични нововъведения в областта, OLLY се предлага в два красиви оттенъка на синьото и лилавото. Веселяшки дизайн и любими комиксови герои превръщат изделието в истински куул аксесоар, който ще се хареса и на момичета, и на момчета.

Цветният 1.22 инчов (3.09 см) екран, разполага с тъч-панел, с красив интерактивен интерфейс и лесен за употреба. Фънки шрифт с ярки цифри показва времето и датата, има и вградена аларма, която да бъде нагласена за различни случаи – събуждане за училище, врем за прибиране и т.н.

Благодарение на слота за SIM карта, изделието може да функционира като телефон в 2G мрежа. По този начин детето ще отговоря на входящи повиквания или при нужда ще набере вашия или друг желан номер. Има и възможност за комуникация тип месинджър чат. Тука трябва да се отбележи, че часовникът не работи с предплатени карти.

Засичане на позиция и спешна аларма

Произведен с мисъл за сигурността на децата, продуктът разполага с опции, които ще помогнат на родителите да се чувстват по-спокойни, когато малчуганите играят навън с приятели. Функциите за GPS и LBS позициониране могат да покажат във всеки един момент местонахождението на детето. За целта трябва просто да ги интегрирате със своя смартфон. По този начин активирате и опцията за „отдалечен мониторинг“, чрез която на живо да следите къде се намира хлапето.

Часовникът разполага и с SOS аларма за спешни случаи, която моментално ще ви извести за необходимостта от помощ.

Безопасен за използване във всяка среда

Направен изцяло с мисълта за приключенския дух на своите потребители, OLLY е аксесоар, който подобно на тях ще издържи най-различни изпитания. Компактен, здрав и с изключително издръжлива батерия, която може да се сменя при нужда, продуктът е идеален за семейни почивки, когато малчуганите искат да тичат на воля.

Интеграция с Android и iOS

Изделието лесно се интегрира с всички съвременни телефони – версии Android 4.4, iOS7 и всички техни по-нови модификации. Има и вградена Bluetooth връзка, която също лесно ще бъде установена само с няколко кликвания. Ако изделието е свързано по този начин – обаждания не могат да бъдат приемани, а само известия за тях. Потребителите с Android операционни системи трябва да свалят и помощното приложение АРK.

Технически характеристики:

 • Модел:DF25;
 • Марка:OLLY;
 • Екран: 1.22 инча; тъч-панел, резолюция 240х240 IPS
 • Батерия: 300-400 mAh, сменяща се;
 • Функции: приемане на обаждания, набирания, часовникова и SOS аларма, GPS и LBS локация;
 • Водоустойчивост: Да;
 • Bluetooth: Да;
 • RAM: 128 MB
 • Дължина на каишката: 21.7 см
 • Размер на опаковката: 15 х 10 х20 см
 • Тегло: 150 грама

В пакета:

 • 1 смарт-часовник

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.