Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Смартчасовник за деца с функции за родителски контрол A17

91,44 лв

Смартчасовник за деца с функции за родителски контрол A17 #01227

Описание:


С този умен часовник за деца ще гарантирате безопасността на детето си, като следите местоположението му с GPS и го виждате какво прави благодарение на вградената в часовникът камера. Часовникът предлага цяла вселена от функции за родителски контрол с които да спрете да се притеснявате за това къде е детето ви и какво прави. Чудесно решение за родители на малки деца, които току що са започнали да излизат сами от къщи, да ходят на училище или детска градина. Часовникът работи с помощта на SIM карта.

Функции:

ЗАБЕЛЕЖКА! Часовниците работят коректно само със СИМ-карти на договор към Теленор и Мтел и активирана услуга "Мобилен Интернет" с поддръжка за 2G и 3G. С картите на Виваком имат проблеми с определянето на местоположението. Не работи с предплатени карти.
Часовникът позволява локализиране на точното местоположение на детето, което го носи, чрез система от две технологии за локализация - GPS и LBS, като така гарантира сигурност, надеждност и точност на получените данни за позицията. Освен това разполага и с функция Безопасна зона, с нея задавате радиус в който детето ви може да се движи свободно, ако то напусне границите на зададения периметър вие ще бъдете уведомени веднага.Устройството предлага и запис на историята на маршрутите на детето ви.
Часовникът ще се грижи и за здравето на вашето дете. Благодарение на вградения педометър може да следите изминатите крачки, изразходените калории и разстояние. Така може да направите спортна програма на детето си и да следите нейното изпълнение, което би водело до един по здравословен и пълноценен живот за малчугана.
Вградена е и аларма, с която може да настроите до 3 аларми които да напомнят на детето за дадено нещо. Вграден е и хронометър, както и LED фенерче.
Устройството разполага и с уоки-токи функция, която позволява изпращане на гласови съобщения между часовникът на детето и приложение на родителският телефон.
Часовникът разполага и с вградена HD камера, с която може да направите моментна снимка когато пожелаете за да разберете къде се намира детето и какво прави.
Специално разработеното мобилно приложение към часовникът гарантира безопасни входящи повиквания в телефона на детето. То може да бъде настроено да приема обаждания само от предварително зададени телефонни номера на близки и роднини и от никой друг. Часовникът позволява и набиране на спешен номер при натискане на бутон SOS.

Особености:


Интерфейсът на часовникът разполага с много теми за да го настроите персонално за вашето дете, така че да е приятен за него и да го носи с удоволствие. Самият часовник се предлага в много различни цветове, което го прави не само полезен за родителите, но и страхотен аксесоар за децата.

Технически характеристики:

 • Камера: 2 MP
 • GPS: Да
 • Операционна система: Android
 • Процесор: MTK 6261
 • Дисплей: 1.22 инчов сензорен дисплей с резолюция 320 х 320 px
 • Батерия: 300 – 450 mAh
 • Поддръжка на мрежи: 2G мрежа
 • Цвят: Розов
 • Език на интерфейсът: Английски, испанки, португалски, китайски, немски, турски, виетнамски, руски, френски, индонезийски, малайски, холандски, датски, полски и други.

В опаковката ще откриете:

 • 1 бр. Смартчасовник за деца с функции за родителски контрол
 • 1 бр. Указание за експлоатация на устройството
 • 12 месеца гаранция

Директно от Вносител на едро и дребно
2018-09-12

има бодат избор.

  2018-04-23

  хареса ми цената и ми изглеждате надеждни

   2017-09-14

   коректни и бързи...

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.