Крушки за ксенон

64 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

64 резултата

Ксеноновите крушки вече значително се ползват от огромен брой собственици на автомобили заради тяхната ефикасност. Този тип ксенон крушки притежават доста качества, с което изместиха обичайните си аналози с нажежаема жичка от пазара. Нека видим какво ги отличава и как да направим правилния избор за електрически крушки с различна марка.

Какво представляват ксенон крушките?

Крушки ксенон h7

Този тип крушки са подобрени в сравнение с халогенните лампи, генерирайки много повече светлинен поток с по-малко мощност, което е голямо тяхно предимство. Например 35W осветително тяло свети с 300% по ярко от 55W халоген. Заедно с това, при ксенон крушките консумацията на електроенергия е много по-ниска, както и отделяната топлина.

Какво трябва да знаем преди да направим избор?

Ксенонови крушки

На първо място обърнете внимание на конструкцията на фаровете, инсталирани на автомобила Ви, независимо дали той е Мазда или Ауди. Ако те са за еднонишкови крушки, тогава можете да използвате за свързване обикновен ксенон модел, но ако те са дву-нишкови, то тогава вземете комплект биксенон.

На второ, погледнете към цветовата температура на излъчване на светлина, чиято величина е в келвини (К). Тя определя интензивността на един лъч светлина и спектъра на осветление. Разпространените показатели изглеждат в следния вид:

  • 3200-3500 К - има жълтеникав отенък, наподобяващ този на халогена, който обаче е с по-голяма сила (около 1500 лумена). За осветяване е твърде слаб и по скоро е подходящ за осветяване в мъгла;

  • 4000-5000 К - характеризира се с минимално визуално изкривяване и е оптималното решение за пътя. Интензитетът му надвишава 3000 лумена;

  • 5000-6000 К - води до увеличаване на декоративния и снижаване на практическия ефект. Сиянието е много впечатляващо, но лъчението спада. В някои страни, подобна светлинна температура е забранена;

  • 6000-12000 К - употребата му служи само да правим впечатление, но от практическа гледна точка ползите от него са нулеви. Интензивността спада до 2000 лумена и водачът спира да разграничава детайлите.

На трето място и не по-малко важно от предните две е да обърнете внимание на вида автомобилен цокъл. Без тази информация няма смисъл да ходите в магазина. Най-популярни са типовете H1 и H4, или пък H7, D2S. За най-точно определяне, проверете в ръководството за употреба на колата.

От какво са направени?

Съществуват два типа ксенон крушки, възможно и без преходник: в кълбовидни колби с доста малко разстояние между електродите (само няколко мм) и тръбни колби с издължена дъга. Първите са с дебелостенен балон от кварц със запоени в него 8 електрода, изработени от ториран волфрам. Вътрешността на балона е пълна с ксенон, чието налягане варира от 8-9 ат, а в работно състояние то нараства до 20-25 ат.

Какво ги прави специални?

Осветеността е близка до дневната, а не са с бял цвят, и по-добре се възприема от окото, осигурявайки невероятна видимост и време за реакция. Експлоатационният им период е от 3000 до 5000 часа, изпреварвайки предшествениците си. Ксенон крушките осигуряват значително по-добра видимост на пътя, предотвратявайки ефекта “светлинна стена” по време на дъжд или снеговалеж.

Ако сте решили да подмените фаровете на автомобила си с висококачествен вариант на ксенон крушки, независимо дали става въпрос за мерцедес или за БМВ, то заповядайте в онлайн магазин 4sales, където предлагаме качествени китайски продукти. Там ще откриете нужното разнообразие и съответно търсеното от вас решение на изключително достъпни цени без разлика в качеството, придружено с бърза доставка. В случай, че срещате затруднения в избора на ксенон резервни консумативи, потърсете ни безплатно! Очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл