Ховърборди

Части и аксесоари за ховърборд

Части и аксесоари за ховърборд

Протектори и чанти за ховърборд

Протектори и чанти за ховърборд

Електрически скутери и тротинетки

Електрически скутери и тротинетки

Електрически триколки

Електрически триколки

Ховърборди на изплащане

Ховърборди на изплащане

Акумулаторни батерии

Акумулаторни батерии

Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
 • От До
 • 9,00 лв. - 3025,00 лв.

61 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

61 резултата

Ховърбордът представляват самобалансиращ скутер и много скоро след появата си на пазара, той успя да се превърне в най-желания подарък. За да се справите с управлението му, ще трябва да се научите да държиш правилно стойката си и да имате добър баланс. Скоростта, която може да развие е между 6 и 20 км/ч , а издръжливостта също варира и достига до максимум 20 километра. Отличават се с характерната си форма на пясъчен часовник.

Ако се питате защо трябва да си купите ховърборд, тогава просто трябва да опитате това усещане и ще си отговори сами на въпроса. Чувството да управлявате електрическата играчка, използвайки само баланса на тялото е невероятно. Вкусите ли веднъж от това емоционално приключение, няма да се откажеш от повече от него.

За кого са предназначени?

Официално са предназначени за възраст над 14 години, но както може би и сам ще се сетите, по-малките също ще се зарадват на възможността да управляват това устройство без дръжка. Те са ниски и имат различен размер гуми номериран в инчове. Някои модели имат блутут за слушане на музика. Развиват обикновено скорост от над 10 км/ч, което означава че ако се карат от прекалено малки деца, тогава те могат да се ударят. Това би било опасно, ако не спазват правилата за безопасност, така че винаги ги контролирайте при управлението им. Съветваме ви да се погрижите за тяхната безопасност, купувайки им каска и протектор.

Какви са основните правила при каране?

Ако искате и вие да си купите такава електрическа машина, ще трябва първо да се съобразите с възрастта си. Ако например мислите да зарадвате дете, тогава в този случай може смело да изберете тези, които са предназначени за по-малките. Не забравяйте и за килограмите, защото те има максимално натоварване. Зареждането на батерията се извършва с помощта на зарядно устройство с адаптер. Времето за зареждането на Hoverboard, както и максималната скорост, която могат да развият са също важни условия, ако сте решили да си купите такава забавна преносима играчка за големи момчета.

Защо трябва да изберете точно нас?

 • Богата гама от различни модели;
 • Гаранционно и извънгаранционно обслужване;
 • Цени без конкуренция;
 • Адекватно отношение при създали се въпроси и проблем;
 • 12 години опит на пазара;
 • Постоянни промоции и подаръци;
 • Лоялно отношение към клиентите;
 • Бърза доставка до всяко населено място;
 • Помощ при избора на продукт.


При нас ще можете да се насладите на огромен избор от различни модели Hoverboard, които се различават не само по дизайна си, но и по техническите характеристики. Нашите клиенти са изключително ценни за нас, затова ако имате някакви съвети как да подобрим услугите ни, винаги ще се радваме да ви чуем. Така ще подобрим обслужването ни и следващия път ще ви предложим още по-изгодни условия за покупка и по-атрактивни цени на стоките ни.

Купете сега вашия ховърборд на страхотна цена с онлайн поръчка или директно от нашия магазин и се насладете на неописуемото удоволствие от карането. Бъдете различни и зарадвайте себе си или детето ви!

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл