Игри за телевизор

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 39,00 лв. - 90,00 лв.

6 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

6 резултата

Какво представляват телевизионните игри

В нашия онлайн магазин 4sales.bg ще откриете доста интересни телевизионни игри за конзола, подходящи, както за деца, така и за възрастни, като:

  • Телевизионна игра с 600 вградени класически игри Cool baby #03586;

  • Телевизионна игра Nintendo #03600;

  • Мултимедиeн плеър Android TV 8GB 4K #01011;

  • Ретро телевизионна игра - 620 вградени игри #03350.

Те се предлагат на конкуренти цени, които ще паснат на всеки бюджет. Чудесна идея са за подарък за предстоящ празник. Запознайте децата си с класическите тв игри като Супер Марио, Контра, Чип и Дейл и други, и те ще бъдат възхитени. А новите електронни игри разучавайте заедно, впускайте се в приключения. Някои телевизионни игри съдържат до 999 999 вградени игри, което си е просто невероятно. Забавлявайте се с приятели или цялото семейство. Организирайте си вечери и си правете интерактивни геймърски състезания.

За какъв тип телевизори са подходящи

Телевизионните видеоигри са подходящи за свързване с всички марки и модели ТВ, които разполагат с HDMI порт. Също така могат да се свързват към таблети, монитори на компютри, лаптопи и проектори. Комплектите са снабдени с Audio и Video кабел за телевизори, както и с кабел за HDMI, възможно е да закупите и отделен джойстик. Важно е телевизорът или устройството, което искате да свържете, за да играете видеоигра да има HDMI изход.

Начини на свързване

Телевизионните игри се свързват изключително лесно. Има няколко варианта, чрез които можете да свържете тв играта с редица устройства, както и да стриймвате. Първият начин е с HDMI кабели и контролери. Необходим е HDMI кабел, за да свържете компютъра към телевизора си. В този случай е нужно телевизорът да има HDMI вход, компютър с HDMI изход, както и HDMI кабел. Съвременните телевизори и компютри разполагат с HDMI порт. Свържете устройствата. Превключете ТВ входа към съответния HDMI порт и ще видите работния плот на компютъра изобразен на вашия телевизор. Телевизора става просто още един външен монитор. Вторият вариант е ТВ оптимизиран интерфейс - използвайте Big Picture интерфейса на Steam за по-лесно преглеждане и стартиране на игри. Този интерфейс е проектиран за използване на телевизор с контролер и дори има вграден уеб браузър, който можете да използвате.

Третата опция е домашен стрийминг - ако искате компютъра ви да е в една стая, а да играете игри на телевизора си в друга, трябва да използвате стрийминг на игри през домашната ви мрежа от вашия гейминг компютър към телевизора. Имайте предвид, че играта няма да протича толкова гладко. Ще ви е необходим също модерен рутер с бързи безжични скорости на мрежата, за да получите безпроблемен стрийминг.

4Sales.bg

Ако сте фенове на телевизионните игри, не пропускайте да разгледате нашите страхотни предложения. Подарете си време прекарано в истински забавления с любимите хора. Припомнете си класическите детски игри и се запознайте с нови. Всяка игра ще бъде доставена с навременна доставка.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл