Ретранслатори

Категории Категории
Антени за Wi-Fi(53)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 9,00 лв. - 145,00 лв.

15 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

15 резултата

Все повече зачестяват случаите в по-големите сгради в отдалечените от Wi-Fi рутера точки, сигналът да е много малък или изобщо да липсва. Тогава е необходимо усилване на обхвата и за целта се нуждаем от специални устройства, наречени ретранслатори. Нека разберем малко повече за тях.

Какво представляват ретранслаторите

Миниатюрни джаджи, поставящи се на мястото, където сигнала от основния рутер вече намалява. Те от своя страна го приемат и препредават, увеличавайки по този начин спектъра на покритие. Обикновено в тях липсват антени и имат вид на зарядно устройство за телефон, включващо се директно в електрическата 220V мрежа.

Ретранслатори

Подходящи са за употреба в офиса, кафенета, ресторанти и навсякъде, където е необходимо усилване на покритието на мрежовия Wi-Fi сигнал. Невероятно портативни са и почти незабележими, но тяхното присъствие ще подобри обхвата на безжичната интернет мрежа. Това Ви позволява да:

  • лежите с лаптопа си в леглото и без никакви кабели да разглеждате любимите си сайтове;

  • браузвате в социалните мрежи и гледате видеа и филми;

  • стриймвате видеа на живо;

  • общувате с близки и приятели, без значение от разстоянието между вас;

  • използвате различните месинджъри;

  • изпращане имейли, работа с електронни таблици и много други.

За кои устройства е подходящо

Wi-Fi ретранслатори

Накратко, дава достъп до интернет посредством любимата портативна или настолна компютърна джаджа и ще Ви отърве от досадните кабели и налаганите от тях ограничения. Без значение дали сърфирате чрез смартфона, лаптопа или настолния компютър, таблета или смарт-часовника, нашите Wi-Fi ретранслатори ще Ви дадат нужната връзка за това.

Ако трябва да обобщим накратко, джаджите в категорията ще разширят спектъра на покритие на безжичния Ви интернет и ще можете да се разхождате навсякъде в дома, в офиса или на друго място.

Колко режими на работа имат

Някои от моделите са комбинирани и могат да функционират и в режим на рутер. В случая те са оборудвани с RJ45 порт за мрежовия кабел. Обикновено поддържат минимум 100 Mbps скорост за предаване на данните, което за домашна употреба е идеално. Позволява едновременно изтегляне на файлове, гледане на онлайн-видеа и сърфиране в сайтовете. При стабилност на връзката, няма да почувствате никакви забавяния.

Способни са да изпълняват и ролята на приемо-предавателни елементи, описани по-горе, удължавайки само разстоянието за действие.

Ако изпитвате някой от гореописаните проблеми с мрежовата връзка, тези мини уреди ще се окажат Вашето решение. Още по-радостната новина, е че можете да направите поръчката си дори още сега от онлайн магазина 4sales.bg и съвсем скоро ще Ви я доставим направо на място. Всички уреди от категорията са нови и с гаранция, а цените им без аналог. Заповядайте, очакваме Ви и в случай на нужда от съдействие се свържете с нас.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл