Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Видеонаблюдение

Съдържа 200 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Видеонаблюдението е процес, с чиято помощ ще имате винаги голям визуален контрол и автоматичен анализ на получения качествен запис от даден периметър с разкрита площ, сграда или помещение (апартамент, блок, училище, гараж). Наблюдение се осъществява посредством комплект оптично-електронни устройства с добро качество. Почти всяка марка инсталация...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Видеонаблюдението е процес, с чиято помощ ще имате винаги голям визуален контрол и автоматичен анализ на получения качествен запис от даден периметър с разкрита площ, сграда или помещение (апартамент, блок, училище, гараж). Наблюдение се осъществява посредством комплект оптично-електронни устройства с добро качество. Почти всяка марка инсталация има избор за допълнителните записващи функции с лесна настройка и аксесоари по разпознаване на лицата или пък дори на регистрационните номера, както и микрофон за запис на звук.

Системите, които можете да закупите при нас, се отличават със своя интуитивен интерфейс и балансираната си цена, даваща решение всеки да се погрижи за безопасността си на пътя и сигурността на дома си, където и да се намира. На онлайн пазара се предлага богато разнообразие от готови скъпи и евтини модели, които основно могат да бъдат разделени на две групи според изходящия им сигнал: аналогови и цифрови. Към днешна дата по-масово използваните са първите, като основното им предимство е значително по-ниската цена и лесния монтаж.

За какво се използват?

Системи за видеонаблюдение

  • Охрана на помещения и в нощен режим - магазини, къщи и др.;

  • Ефективен контрол на обект в реално време;

  • Анализ;

  • Рекламни цели.

Осигурете си допълнителна сигурност

Цени на видеонаблюдение

Едни от най-масово използваните са така наречените IP камери или още известни като мрежови, предаващи видеото в реално време без значение къде се намирате. По този начин лесно ще можете да следите дома си или офиса, дори когато сте на почивка, на работа или на отдалечено разстояние. Огромно предимство е това, че самият сигнал се реализира от компонента, който съответно е вграден в тях. По този начин се премахва необходимостта да закупувате отделно преобразователи и винаги ще имате достъп до поточното видео от един уред.

Друг плюс на охранителните камери за видеонаблюдение е това, че те предават сигнала безжично. Лесни са за управление, експлоатация и вътрешен или външен монтаж на работното място или в домашни условия. Не може да се пренебрегне и фактът, че ще можете да свържете множество устройства към един вид Access Point приемник.

Ако се чудите: Как да охранявам, наблюдавам и обхващам цялата площ на имота си –инвестирайте във вашата сигурност и спокойствие, избирайки нашите любителски или професионални камери и системи за видеонаблюдение на най-добрите цени на пазара. Възползвайте се от нашите горещи оферти!

Тагове: На живо, Домашно, Евтино
Още
Видеонаблюдение : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.