Видеонаблюдение

IP Камери

IP Камери

Видеорегистратори

Видеорегистратори

Камери за екстремни спортове

Камери за екстремни спортове

Камери

Камери

Мини камери

Мини камери

Комплекти и системи за видеонаблюдение

Комплекти и системи за видеонаблюдение

Бебефони с камера

Бебефони с камера

Камери за лов и охрана

Камери за лов и охрана

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
  • От До
  • 0,00 лв. - 3500,00 лв.

203 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

203 резултата

Видеонаблюдението е процес, с чиято помощ ще имате винаги голям визуален контрол и автоматичен анализ на получения качествен запис от даден периметър с разкрита площ, сграда или помещение (апартамент, блок, училище, гараж). Наблюдение се осъществява посредством комплект оптично-електронни устройства с добро качество на картината и висока резолюция. Почти всяка марка инсталация има избор за допълнителните записващи функции с лесна настройка и аксесоари за разпознаване на лицата или пък дори на регистрационните номера, както и микрофон за запис на звук, та дори и детектор за движение, за да наблюдавате всяко кътче от вашия имот.

Системите за видеонаблюдение, които можете да закупите при нас и за които можете да прочетете техните пълни характеристика и специфика, се отличават със своя интуитивен интерфейс и балансираната си цена, даваща решение всеки да се погрижи за безопасността си на пътя и сигурността на дома си, в която и точка на света да се намира. И най-хубавото е, че с тяхното свързване най-често можете да се справите и сами. Всичко е толкова лесно – ще се справите дори и да нямате технически умения.

На онлайн пазара се предлага богато разнообразие от готови скъпи и евтини модели за видеонаблюдение, които основно могат да бъдат разделени на две групи според изходящия им сигнал: аналогови и цифрови. Към днешна дата по-масово използваните са първите, като основното им предимство е значително по-ниската цена и лесния монтаж. Доверете се на аксесоарите за видеонаблюдение, чието основно предназначение е да ви помогнат да чувствате, че вашият имот е в безопасност.

Какво е тяхното приложение?

Системи за видеонаблюдение

  • Охрана на помещения и в нощен режим - магазини, къщи и др.;
  • Ефективен контрол на обект в реално време;
  • Анализ по различен показател;
  • Рекламни цели.

Осигурете си допълнителна сигурност чрез видеонаблюдение

Цени на видеонаблюдение

Едни от най-масово използваните уреди за видеонаблюдение са така наречените IP камери или още известни като мрежови, предаващи видеото в реално време без значение къде се намирате. По този начин лесно ще можете да следите дома си или офиса, дори когато сте на почивка, на работа или на отдалечено разстояние, стига да имате достъп до качествена Wi-Fi връзка. Огромно предимство е това, че самият сигнал се реализира от компонента, който съответно е вграден в тях. По този начин се премахва необходимостта да закупувате отделно преобразователи и винаги ще имате достъп до поточното видео от един дигитален уред.

Друг плюс на охранителните камери  за видеонаблюдение е това, че те предават сигнала безжично. Ще забравите за досадните кабели, които загрозяват фасадата на помещението, в което ще ги инсталирате. Лесни са за управление, експлоатация и вътрешен или външен монтаж на работното място или в домашни условия. С тяхното управление може да се справи всеки. Не може да се пренебрегне и фактът, че ще можете да свържете множество устройства към един вид Access Point приемник, така че всеки член на вашето семейство да има достъп до сигнала от камерите за видеонаблюдение. 

Ако се чудите: Как да охранявам, наблюдавам и обхващам цялата площ на имота си –инвестирайте във вашата сигурност и спокойствие, избирайки нашите любителски или професионални камери и системи за видеонаблюдение на най-добрите цени на пазара. При това те идват при вас с няколкомесечна гаранция. Възползвайте се от нашите горещи оферти за камери за видеонаблюдение. Свържете се с нашия екип обслужване и ще получите отговор на всеки ваш въпрос.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл