Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Видеонаблюдение

Съдържа 155 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Видеонаблюдението е процес, с чиято помощ ще имате винаги визуален контрол и автоматичен анализ на получения запис. Осъществява се посредством оптично-електронни устройства с добро качество. Някои имат допълнителните записващи функции и аксесоари по разпознаване на лицата или пък дори на регистрационните номера, както и микрофон за запис на звук...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Видеонаблюдението е процес, с чиято помощ ще имате винаги визуален контрол и автоматичен анализ на получения запис. Осъществява се посредством оптично-електронни устройства с добро качество. Някои имат допълнителните записващи функции и аксесоари по разпознаване на лицата или пък дори на регистрационните номера, както и микрофон за запис на звук.

Системите, които можете да закупите при нас се отличават със своя интуитивен интерфейс и балансираната си цена, даваща възможност всеки да се погрижи за безопасността си на пътя и сигурността на дома си, където и да се намира. На онлайн пазара се предлага богато разнообразие от готови скъпи и евтини модели, които основно могат да бъдат разделени на две групи според изходящия им сигнал: аналогови и цифрови. Към днешна дата по-масово използваните са първите, като основното им предимства е значително по-ниската цена и лесния монтаж.

За какво се използват?

 • Охрана на помещения-магазини, къщи и др.;
 • Контрол в реално време;
 • Анализ;
 • Рекламни цели.

Осигурете си допълнителна сигурност

Едни от най-масово използваните са така наречените IP камери или още известни като мрежови, предаващи видеото в реално време без значение къде се намирате. По този начин лесно ще можете да следите дома си или офиса, дори когато сте на почивка, на работа или на отдалечено разстояние. Огромно предимство е това, че самия сигнал се реализира от компонента, който съответно е вграден в тях. По този начин се премахва необходимостта да закупувате отделно преобразователи и винаги ще имате достъп до поточното видео.

Друг плюс на охранителните камери за видеонаблюдение е това, че те предават сигнала безжично. Лесни са за експлоатация и монтиране на работното място или в домашни условия. Не може да се пренебрегне и факта, че ще можете да свържете множество устройства към един Access Point.

Инвестирайте във вашата сигурност и спокойствие, избирайки нашите любителски или професионални камери и системи за видеонаблюдение на най-добрите цени на пазара. Възползвайте се от нашите горещи оферти!

Тагове: На живо, Домашно, Евтино
Още
Видеонаблюдение : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
 • Камерата може да работи и с по-големи от 32Gb microSD карти памет, но трябва да са форматирани като FAT32. Аз използвах 64GB такава. По-продължително снимане може да се получи с използването на външна батерия, свързана с USB кабела. Ако искате номерата на клиповете (преди да бъде запълнен целия капацитет на картата памет и да започнат да се трият/заместват най-старите), можете да оставите празен текстов файл с име MOV00000.AVI (или който искате последен номер) и клиповете ще започнат да се записват със следващ номер нататък. Веднъж поставена картата памет, камерата взима инфо за датата от файла TIME.txt и след изваждане и наново поставяне, се запазва. Нужно е само първия път да редактирате точната дата и час. Ръководство на английски може да намерите в нета, например - http://www.cyanscorpion.com/sq11-mini-fullhd-camera.html Все още не мога да получа образ на телевизор с използването на жълтия чинч от приложения кабел в комплекта, но едно от решенията, които намерих е - пускате телевизора или ТВ монитора в режим AV, пускате камерата да възпроизвежда/записва клип, захранвате камерата с външно захранване по USB кабела и чак тогава свързвате жълтия AV чинч към телевизора. При мен и това не проработи. Не знам защо. Скоростта, която е необходима за запис на видео в картата памет трябва да е поне 30Mb/s, иначе се получават накъсвания при запис.
  Всички отзиви (9)
 • Това е най-евтиният видеорекордер, който съм виждала. Това не пречи обаче да е доста качествен и модерен. Използвам този рекордер от 1 месец и ми върши страхотна работа. Вашият магазин е един от малкото, които предлагат изгодни, но качествени продукти.
  Всички отзиви (33)
 • Много пъти съм попадал в ситуации, в които не съм виновен, но накрая мен обвиняват. Затова реших да си взема видеорегистратор. При евентуална злопоука записът приема ли се като доказателство?
  Всички отзиви (7)
 • Тази мини камера извън колата ли се монтира? Много искам да си взема такава камера, защото ми е много трудно да паркирам. Цената на тази е просто перфектна и наистина си заслужава.
  Всички отзиви (20)
 • Всяка жена изпитва трудности при паркиране. Именно поради тази причина си купих тази камера. Хубаво е, че има възможност за нощно виждане, защото се прибирам от работа по тъмно и ми е трудно да паркирам колата.
  Всички отзиви (7)
 • Супер сте:)
  Всички отзиви (19)
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.