Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Очила със скрита камера sc30

120,00 лв

Купи на кредит

Очила със скрита камера sc30 #10458

ОПИСАНИЕ:

Искате да носите камера и никой да не предполага за нея? С тези готини очила със скрита камера е възможно. Рамката им е толкова удобна, че осигурява по-удобно изживяване по време на носене. Нека ръцете ви бъдат свободни, докато записвате това, което виждате. 

Можете да използвате очилата по време на каране на колело, шофиране, лов, риболов, както и докато вършите ежедневните си задължения. Можете да използвайте очилата и като видеорегистратор на пътни произшествия. Записвайте качествено видео с висококачествената камера с висока резолюция. Имайте предвид, че камерата не е професионална. 

ОСОБЕНОСТИ:

Очилата имат издръжлива батерия. Те могат да работят в продължение на 45 минути. Лесни са за използване. Поддържат карта с памет до 32GB, която не е включена в комплекта. За работата с тях не се изисква сложна настройка, имат само един бутон за управление. Натиснете функционалния бутон за 3 секунди, синият индикатор светва и камерата влиза в състояние на готовност. След като синята светлина светне, системата се нуждае от 1-2 секунди, за да се зареди. В режим на готовност натиснете два пъти функционалния бутон, за да запишете видео.

Перфектна комбинация между HD камера и очила. Очилата са страхотен спътник за вашето ежедневие. Те са идеален подарък за вас и за всеки член на вашето семейство. Няма да останете разочаровани от употребата им.

Препоръчително е очилата да се използват, когато батерията им е напълно заредена. За да снимате по-ясни видеоклипове, не се движете твърде много и нека светлината около вас е по-ярка. 

Картата памет се поставя отстрани на очилата, бъдете внимателни, когато я поставяте и изваждате. Ако картата не е поставена правилно, тя няма да бъде разпозната от очилата и светлинните индикатори ще продължават да светят. Задължително е да картата да бъде с максимум 32 GB памет.

Не виждате картина, а чувате само шум? Видео файловете се записват във формат AVI. Използвайте плейър, който поддържа този формат, в противен случай ще чувате само звук, без изображение. Очилата поддържат функция за запис на видео с дата и час. Не се тревожете, че не можете да запомните датата, на която сте посетили любимо за вас място, оставете камерата да го направи вместо вас. Ако пък желаете, тези допълнителни надписи могат да бъдат скрити.

ДИЗАЙН:

Очилата са с елегантен модерен дизайн, подходящ за формата на вашето лице. Те са компактни и леки за носене. Те се предлагат в класически черен цвят, така че да подхождат на всеки стил и визия. Очилата ще ви помогнат да запишете вълнуващи моменти, като първа среща, сватба, рожден ден и т.н. Така че можете да възпроизвеждате тези радостни моменти на вашия лаптоп отново и отново. 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Марка – ABTOCAR;
  • USB технология за свързване;
  • Вътрешна батерия с голям капацитет;
  • Тип памет – MicroSD;
  • Цвят – черен;
  • Резолюция – 1080р;
  • Водоустойчивост – не.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

  • Очила със скрита камера.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.