Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Трансмитери за кола

Съдържа 59 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представляват


FM трансмитерите са радиоелектронни устройства за коли, предназначени за възпроизвеждане на аудиофайлове, записани на флаш памет, които се  прослушват с помощта на плеър и FM радиоприемници. Използват се в автомобилите като евтини устройства, позволяващи без замяна на старите касетофони да възпроизвеждат звукозаписи от USB и...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представляват


FM трансмитерите са радиоелектронни устройства за коли, предназначени за възпроизвеждане на аудиофайлове, записани на флаш памет, които се  прослушват с помощта на плеър и FM радиоприемници. Използват се в автомобилите като евтини устройства, позволяващи без замяна на старите касетофони да възпроизвеждат звукозаписи от USB или карта памет. Автомобилните FM трансмитери са компактни устройства, които се включват в розетката на запалката и се зареждат с 12 волта постоянен ток.

Трансмитерът разчита съдържанието на файловата система на флашката, записано в МР3 или други формати. Цифровият звук се преобразува в електрически колебания, модулирани в аудиосигнали. Вграденият в преобразувателя радиопредавател излъчва в ефир радиовълни. FM радиоприемникът, намиращ се в автомобила, приема тези вълни, усилва ги и ги преобразува така, че хората в колата да слушат записаната на флашката музика.

Устройството предавател, а и радиоприемникът трябва да бъдат настроени на някой свободен радиоканал от FM диапазона. Понякога се налага пренастройване на друг канал, докато се намери незаета честота. Производителите на такива модулатори са помислили за различни опции, които да улеснят ползвателя. При някои модели, дисплеят може да се обръща на 180 градуса и да се разположи така, както е удобно.
При AM (амплитудна модулация), аплитудата на модулацията на носителя се променя пропорционално на модулационния сигнал;
При FM (честотна модулация) честотата на носещата честота се променя от модулационния сигнал;
При FSK (превключване на честотата), който предава цифрови данни, честотата се премества между две честоти, които представляват двоични цифри 0 и 1.

Какви удобства предоставят

Уредите имат адаптер за захранването и бутони за усилване и намаляване на звука, както и за придаване на дълбочина и яркост на музиката. Може да се запаметява конкретен ред на музикалните файлове и възпроизвеждането да е в желана последователност. Дисплеят е в различна големина, като по-големите гарантират по-добра четливост при минимално осветяване или при силна слънчева светлина.
Вграденият Bluetooth е още една много практична екстра при използването на FM модулатора.

Устройството е перфектно решение за слушане на музика, аудио-книги или изучаване на чужд език по време на пътуване.
Остава ангажиментът да се попълни аудио колекция на флашката,  а това става по най-простия начин след копиране на файлове от компютъра или андроид таблета.

Защо да купите от 4sales.bg:

 • Разполагаме с богата гама от модели на различни производители;
 • Предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване;
 • Продаваме на цени без конкуренция;
 • Реагираме адекватно при възникнали въпроси и създадени проблеми;
 • Успешно присъстваме на пазара от 12 години;
 • Правим промоции и раздаваме подаръци;
 • Лоялни сме към клиентите си;
 • Доставяме бързо до всяко населено място;
 • Оказваме професионална помощ при избор на продукт.


Доверявайки се на онлайн магазина 4sales.bg, получавате качествени продукти, които ще облекчат ежедневието на вас и вашите близки и ще създадат усещането за комфорт в колата. Всичко това ще постигнете на разумна цена и с бърза доставка. Ако имате забележки или съвети към нас, ще се радваме да ги чуем и да подобрим обслужването.

Още
Трансмитери за кола : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
 • Много полезен продукт! Доволен съм!
  Всички отзиви (9)
 • Уникален продукт с отлично качество. Препоръчвам горещо!
 • Сменил съм много FM трансмитери. Единствено този не криви звука. Е, сега може и да има и по-хубави модели.
  Всички отзиви (12)
 • Реших да си закупя този продукт и не сгреших, защото за цената си е много добър и функцията високоговорител ми е от голяма полза.
  Всички отзиви (3)
 • От няколко седмици го ползвам, работи много добре, всичките му функции наистина си вършат работата. Даже показва напрежението на акумулатора (ако колата е на режим аксесоари) или на алтернатора (ако е с включен двигател), когато го включите.Единствено го намирам съвсем малко по-дебело от повечето адаптори, което значи, че стои плътно вътре и като го вадите гледайте да не го джасате да не иде и запалката.Качеството на звука е същото като на която и да е обикновенна радиостанция. Не си представяйте, че е някакво аудиофилско изпълнение, но наистина се чува ясно, точно и няма пращене. За най-добър ефект, волюмето на телефона и Т10 го сложете на макс, след което използвайте това на радото в колата, за да го намалите. Така се получава най-добро качество на звука.Пробвах го и като хендсфри блутут устройство и работи - чуваха ме мен, и аз ги чувах ясно. Реално нямам отрицателни неща да кажа за това нещо, може би е един от най-добрите ФМ транзмитъри на пазара. Единствено да знаете, че няма бутон за изключване - за да го изключите, трябва да го извадите от запалката. И без това не ви препоръчвам да оставяте неща включени в колата, докато не сте с нея - за да не примамвате крадци.Доволен съм от Т10 и продължавам да го ползвам. Препоръчвам го на всеки, който иска да подобри фабричното си радио.
  Всички отзиви (9)
 • Имам го много е добро много съм доволен
  Всички отзиви (9)
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.