Трансмитери за кола

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
 • От До
 • 12,00 лв. - 96,00 лв.

61 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

61 резултата

Какво представляват

FM трансмитер е радиоелектронно устройство за кола, с функция за възпроизвеждане на аудиофайлове, записани на флаш памет, които се  прослушват с помощта на плеър и FM радиоприемници. Трансмитерът е предназначен за кола като евтино устройство, позволяващо без замяна на старите касетофони да се възпроизвеждат стерео звукозаписи от USB или карта памет, поставяни във вградения слот. Автомобилният FM трансмитер е компактно устройство за кола, което се включва в розетката на запалката и се зарежда с 12 волта постоянен ток, няма батерия.

Един трансмитер за кола разчита съдържанието на файловата система на флашката, записано в МР3 или други формати. Цифровият висококачествен звук се преобразува в електрически колебания, модулирани в аудиосигнали. Вграденият в преобразувателя радиопредавател излъчва в ефир радиовълни. FM радиоприемникът, намиращ се в автомобила, приема тези вълни, усилва ги чрез мощен микрофон и ги преобразува така, че хората в колата да слушат записаната на флашката музика.

Устройството предавател, а и радиоприемникът трябва да бъдат настроени на някой свободен радиоканал от FM диапазона. Понякога се налага пренастройване на друг канал, докато се намери незаета честота. Производителите на различни модели трансмитер за кола са помислили за различни опции, които да улеснят ползвателя. При някои модели трансмитер, дисплеят може да се обръща на 180 градуса и да се разположи така, както е удобно на шофьора.
При AM (амплитудна модулация), аплитудата на модулацията на носителя се променя пропорционално на модулационния сигнал;
При FM (честотна модулация) честотата на носещата честота се променя от модулационния сигнал;
При FSK (превключване на честотата), който предава цифрови данни, честотата се премества между две честоти, които представляват двоични цифри 0 и 1.

MP3 за запалка на колаБлутут трансмитери за кола

Какви удобства предоставят

Един универсален подобен артикул за кола има адаптер за захранването и бутони за усилване и намаляване на звука, както и за придаване на дълбочина и яркост на музиката за по-лесен контрол. Удобна характеристика е, че може да се запаметява конкретен ред на музикалните файлове и възпроизвеждането от трансмитер да е в желана последователност. Дисплеят е в различна големина, като по-големите гарантират по-добра четливост при минимално осветяване или при силна слънчева светлина.
Вграденият Bluetooth в трансмитера за кола е още една много практична екстра при използването на FM модулатора.

Устройството е мултимедиен аксесоар за кола, то е перфектно решение за слушане на музика, аудио-книги или изучаване на чужд език по време на по-дълго или пък кратко пътуване.
Остава ангажиментът да се попълни аудио колекция на флашката, а това става по най-простия начин след копиране на файлове от компютъра или андроид таблета.

Защо да купите от 4sales.bg:

 • В нашия сайт разполагаме с богата гама от трансмитер модели за кола на различни производители;

 • Предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване на всяка марка трансмитер;

 • Продаваме на цени без конкуренция;

 • Реагираме адекватно при възникнали въпроси при поръчка и създадени проблеми;

 • Успешно присъстваме на пазара от 12 години;

 • Правим промоции и раздаваме подаръци;

 • Лоялни сме към клиентите си;

 • Доставяме бързо всяка джаджа до всяко населено място;

 • Оказваме професионална помощ при избор на продукт, само поискайте нашия съвет, свързвайки се с нас на нашия телефонен номер.


Доверявайки се на онлайн магазина 4sales.bg, получавате качествени продукти, които ще облекчат ежедневието на вас и вашите близки и ще създадат усещането за комфорт в колата. Всичко това ще постигнете на разумна цена и с бърза доставка. Ако имате забележки или съвети към нас, ще се радваме да ги чуем и да подобрим обслужването.

Популярни търсения: музика за кола, слушане на музика от телефона в колата, bluetooth fm трансмитер, фм трансмитери, transmiter audio bt, player за кола, флашка с блутут, fm usb mp3 player, аудио трансмитер bluetooth, usb mp3 адаптер, мп3 фм, качествен фм трансмитер, mp3 usb player, usb fm трансмитер, bluetooth mp3 fm, евтин mp3 player, плеър за кола с флашка, блутут флашка, mp3 fm modulator bluetooth, свободна честота за трансмитер, музика от телефона в колата, audio player за кола, aux за кола, mp3 player bluetooth usb, car mp3 player fm, mp3 adapter, usb player цена, радио mp3 плеър за кола, usb bluetooth radio, как да слушам музика от телефона в колата, bluetooth приставка.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл