Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

ONEVER BT36 Bluetooth трансмитер HF23

48,00 лв

ONEVER BT36 Bluetooth трансмитер HF23 #01558

Особености

Портативният трансмитер е идеално решение за колата, когато плейърът Ви не поддържа възпроизвеждане на дигитални файлове. С това устройство ще имате достъп до файловете на телефона си или ще пускате музика от външен носител. То се свързва безжично с голям диапазон от марки смартфони, мобилни телефони и таблети. Използвайки Bluetooth 4.0 връзка Вие не се нуждаете от интернет за да сдвоите устройствата.
Обхватът на безжичното свързване достига 6 метра без нарушения в сигнала, а на радио свързването до 3 метра.
Изделието се поставя в зарядното на колата и се свързва с плейъра, като използва радио честоти. След включване Вие ще видите неговата изписана на дисплея, като просто трябва да я откриете с FM радиото. FM връзката е здрава и не се смущава от радари или други фактори във външната среда.
Сдвояването с телефона е еднократно, като при следващо пускане връзката се осъществява автоматично.
Освен за слушане на музика устройството играе ролята и на хендсфри. То има вграден микрофон, който Ви позволява да водите разговорите спокойно, без ръцете Ви да се заети. Приемането на разговорите се случва от мултифункционалния бутон на изделието.

Екстри

Bluetooth трансмитера е оборудван с два входа за USB. Единият може да използвате за да заредите повече файлове, готови за пускане или да използвате за кабелна връзка с друго устройство. Вторият вход е предназначен за зареждане на смартфона Ви, докато пътувате и слушате музика.
Освен чрез USB можете да включите и друга външна памет в слота за TF карта. Уредът поддържа карти до 32 GB. Организацията на файловете на външната памет или телефона може да е разпределена по папки, тъй като с бутоните за управление ще сменяте както песни, така и папки.
Той може да възпроизвежда разнообразни музикални формати – mp3, wav, wma. Няма да срещнете проблеми при слушане на аудио с високо качество, тъй като поддържа и flac формат.
LED дисплея освен работната честота и ще Ви покаже и предупреждение, когато напрежението в зарядното падне и не е достатъчно за захранването.

Приложение

Уредът е подходяща и практична алтернатива за добавяне на функционалности към плейъра на всеки автомобил. С него ще имате много по-голяма свобода и избор какво да слушате докато пътувате. Аксесоарът е компактен и заема съвсем малко място. С допълнителната опция за зареждане на смартфон си спестявате нужда от още оборудване, като използвате уред 2 в 1.

Технически характеристики

 • Свързване: До 3 м;
 • Предаване: До 6 м;
 • Материал: ABS;
 • LED дисплей: Да;
 • FM честота: 87.5 – 108 MHz;
 • Интерфейс: TF карта до 32 GB;
 • USB входове: 5V, 3.1 A;
 • Аудио формати: Flac, mps, wav, wma;
 • S/N съотношение: > 85/65 dB;
 • Захранване: 12-24 V;
 • Размер: 4.5 х 5.2 х 8.2 см;
 • Тегло: 90 гр.

Какво ще получите в опаковката

 • Bluetooth трансмитер;
 • Инструкции за употреба;
 • Гаранция за 12 месеца.
ONEVER BT36 Bluetooth трансмитер HF23 2 ONEVER BT36 Bluetooth трансмитер HF23 3 ONEVER BT36 Bluetooth трансмитер HF23 4 ONEVER BT36 Bluetooth трансмитер HF23 5 ONEVER BT36 Bluetooth трансмитер HF23 6 ONEVER BT36 Bluetooth трансмитер HF23 7 ONEVER BT36 Bluetooth трансмитер HF23 8 ONEVER BT36 Bluetooth трансмитер HF23 9 ONEVER BT36 Bluetooth трансмитер HF23 10 ONEVER BT36 Bluetooth трансмитер HF23 11 ONEVER BT36 Bluetooth трансмитер HF23 12

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Трансмитери за кола

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.