Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Зарядно и предавател в едно с изключително як дизайн GT86 HF16

42,00 лв

63,00 лв

-33%

-21,00 лв

Зарядно и предавател в едно с изключително як дизайн GT86 HF16 #01457

Особености

Много от нас прекарват голяма част от деня си в личния автомобил. Затова и необходимостта от повече удобства и  възможности за комуникация става все по-належаща. Куул-изделието на SIPARNUO чудесно съчетава едновременно двойно USB зарядно за автомобил, радио-предавател и mp3 плеър.

Производителите са се постарали да предложат на пазара един продукт, който впечатлява не само с функционолността си, но и с дизайна си. Изработено е от две части, свързани с малък огъващ се метален кабел. Първата е класическо зарядно за превозно средство с два USB 2.0 изхода, към които може да включите телефон, таблет или друго устройство, което се зарежда по този начин. Втората част, е самият предавател, решен в стилизираната форма на автомобил с красив хромиран дизайн. Устройството разполага с мини LED дисплей, на който се изписват текущата радиостанция или номера при входящо повикване.

Моделът може да се използва през Bluetooth, за да пускате любимите си песни от смартфона, а също и през USB флаш-драйв или micro SD (TF) карта. Поддържа МР3 музикален формат. Ако пък държите да сте в крак с последните новини от света и у нас, винаги може да превключите на любимата си радиостанция.

За да отговорите на входящо повикване просто трябва да натиснете бутона със слушалка от дясната страна на дисплея и хендсфрий ще бъде активирано. Устройството е с инсталирана CVC функция за подтискане на околния шум и премахване на досадното ехо при такива разговори. Ако в момента, когато получите обаждане, слушате музика, тя автоматично ще бъде прекъсната във времето на разговора и възстановена след това.

Технически характеристики

 • Модел: GT86;
 • Поддържани портове: два USB 2.0 , micro SD (TF), Bluetooth;
 • Размери на опаковката: 21/11.4/4.3 см;
 • Тегло: 84 гр.

В комплекта

 • 1 брой устройство;
 • 1 свързващ кабел;
 • Инструкции за употреба.
Каква е разликата между Wireless, Bluetooth и FM трансмитерите за кола
2021-01-06

защото сте коректни!

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.