Антирадари и радар детектори

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 70,00 лв. - 110,00 лв.

4 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

4 резултата

Как да изберете радар детектор за скорост?

Това е полезно устройство, което Ви осигурява необходимото време за реакция на пътя и предпазване от санкции при шофиране на много достъпна цена. Спасете от възможността да направите забранен гаф. При изборът на подобен съвременен радарен аксесоар онлайн е важно да обърнете внимание на основните му параметри:

  • Режими на работа;

  • Брой поддържани честоти;

  • Дигитален дисплей;

  • Опция за директно захранване в запалката на автомобила за бързо придобиване на мощност;

  • Силен обхват.

Какъв е начинът на работа?

Радари за кола

Антирадарите за камери имат способността да засичат честотите на полицейските постове, камери и лазери. Полицейските уреди използват лазерни или радиовълни, които определят разстоянието и скоростта на движение на автомобилите, в които се отразяват. Аксесоарът успява да улови тези честоти и да Ви извести навременно със звуков сигнал, че наблизо има полиция, дори ако става въпрос за магистрален път.

Най-добрият обхват е в рамките на 2 километра на равен път без препятствия или възвишения. Повечето продукти позволяват настройка на чувствителността за елиминиране на фалшиви известявания в градски условия. Бъдете сигурни, че ще се спасите от неудобните за всеки шофьор членове в нашето законодателство.

Какъв продукт да купя?

Антирадари за триноги

Ако търсите най-добрия оригинален продукт, то обърнете внимание на някои допълнителни екстри в неговата характеристика:

Без фалшиви сигнали

С регулирането на чувствителност избирате между режим в града или извънградски маршрут. Друга полезна опция е “Safety alert”, която изключва действието на радара, когато колата намали обороти, например при движение в задръстване. Забравете за постоянното звучене на някоя аларма.

Възможности за монтаж

За най-ефективен резултат изделието трябва да бъде поставено със скрит монтаж на предното или задното стъкло – директно насочено към пътя. Изберете уред с опция за монтаж на стъкло.

Степен на защита

Качествените модели антирадари предлагат 360 градуса обхват на защитата от всички посоки с лазерно засичане. Броят бандове е също от значение за ефективно представяне както у нас, така и в други страни в Европа.

Дисплей

Дигиталният дисплей Ви показва уловената честота и силата на засичане, едновременно със звуковото известяване, за да не разберете грешката си, когато вече пред вас стои полицай. Той е удобен за всеки шофьор.

Как да настроите детектора за скорост?

При настройка на изделието ще можете да регулирате основните функции и екстри. Повечето предложения в магазина на 4sales.bg позволяват настройка на:

  • Автоматичен режим градски-извънградски;

  • Управление силата на звуков сигнал за известяване;

  • Сила на осветеност на дисплей;

  • “Safety alert”;

  • Настройка на видове и брой бандове.

Управлението е лесно и става само с няколко бутона, а към всеки продукт ще получите и инструкции за работа.

Защо да изберете онлайн магазина нa 4sales.bg?  

Доверете се на 4sales.bg, ако търсите качествен радар детектор на страхотна цена. Всички устройства включват инструкции на български език и пълна гаранция за 12 месеца.

Тук ще намерите добър подбор на устройства от всички класове – базови и с множество екстри. Ако имате нужда от професионален съвет при покупката сме на линия онлайн и активни по телефона.

Оборудвайте автомобила си с полезно устройство с високо качество, което ще сигурна гаранция, че ще Ви предпази от глобите, посочени в нашия закон.

Популярни търсения: радар детектор андроид, тринога, антирадар лазер, радар детектор цени, антирадар за камери, активен антирадар цена, какъв радар детектор да купя, anti радар за новите камери.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл