Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Лакове за нокти

Няма продукти в тази категория.

Няма продукти в тази категория!

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

В нашия онлайн магазин 4sales ще откриете всичко за перфектния маникюр на страхотни цени. Омръзнало Ви е да давате много пари  при професионалисти? Тук ще намерите решението – започнете да го правите в домашни условия. Никога това не е било толкова лесно, колкото сега. Красотата изисква жертви, но това няма нужда да става за сметка на Вашия бюдж...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

В нашия онлайн магазин 4sales ще откриете всичко за перфектния маникюр на страхотни цени. Омръзнало Ви е да давате много пари  при професионалисти? Тук ще намерите решението – започнете да го правите в домашни условия. Никога това не е било толкова лесно, колкото сега. Красотата изисква жертви, но това няма нужда да става за сметка на Вашия бюджет. Бързо, лесно и удобно, превърнете Вашия дом в професионален салон. С нашите UV лампи и приспособления, всичко това вече е възможно и достъпно.

Ако все пак сте прочели хиляди статии и чули мнения „за“ или „против“ гел лака, ще Ви осведомим за нашето мнение – правете всичко с мярка и информираност. Ако сте любител, който сега започва – можете да намерите изключително много информация относно слагането и махането на такъв вид лак. За нас това е по- добрият вариант, защото издържа много повече и ноктите остават здрави!

Ще Ви представим набор от всичко необходимо за постигане на перфектен маникюр в вкъщи. Продуктите ни могат да се използват както от професионалисти, така и от начинаещи. Имате избор между различни видове и цветове лакове за нокти, които са един от основните елементи за изграждането на Вашия маникюр и педикюр. Гел лаковете ни са в красиви шишенца, а и да не забравим – безопасни за Вашите нокти!
Имаме налични UV LED лампи, които са компактни и лесни за работа, както и енергоспестяващи! Може дори да бъдат включени към мобилния Ви телефон и така да направите Вашия желан маникюр, дори и в екстремни условия.
Ако не можете да рисувате или просто Ви е по-трудно, помислили сме и за това! Специално за Вас подбрахме уред, с който можете да сведете до минимум излишния лак по ръцете, както и да залепяте различни ваденки върху вече готовите нокти!
Не е нужно да сте професионалист, за да имате винаги перфектен маникюр.
За по- артистичните от Вас сме добавили и четки за рисуване, с които можете да се развихрите, сътворявайки уникален маникюр – лесно и удобно, вече и във Вашия дом. 

Всичко, което изброихме дотук е напълно безвредно за Вашия организъм и лесно за употреба. Вашето здраве е на първо място за нас и точно поради тази причина подбираме най- доброто на пазара, доставяйки го директно до Вас! Вече можете без притеснения да направите всичко, което желаете във Вашия дом! Никога не е било толкова лесно да имате дълготраен маникюр и то направен от самата Вас. Направете своята поръчка и забравете за запазването на часове, няма повече да чакате! Спестявате средства и време.

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.