Гел лакове за нокти

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 3,00 лв. - 56,00 лв.

82 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

82 резултата

В нашия онлайн магазин 4sales ще откриете всичко за перфектния маникюр на страхотни цени. Омръзнало Ви е да давате много пари  при професионалисти? Тук ще намерите решението – започнете да го правите в домашни условия. Никога това не е било толкова лесно, колкото сега. Красотата изисква жертви, но това няма нужда да става за сметка на Вашия бюджет. Бързо, лесно и удобно, превърнете Вашия дом в професионален салон. С нашите UV лампи и приспособления, всичко това вече е възможно и достъпно.

Защо гел лакът е за предпочитане

Евтини гел лакове

Ако все пак сте прочели хиляди статии и чули мнения „за“ или „против“ гел лака, ще Ви осведомим за нашето мнение – правете всичко с мярка и информираност. Ако сте любител, който сега започва – можете да намерите изключително много информация относно слагането и махането на такъв вид лак. За нас това е по- добрият вариант, защото издържа много повече и ноктите остават здрави!

Ще Ви представим набор от всичко необходимо за постигане на перфектен маникюр вкъщи. Продуктите ни могат да се използват както от професионалисти, така и от начинаещи. Имате избор между различни видове и цветове лакове за нокти, които са един от основните елементи за изграждането на Вашия маникюр и педикюр. Гел лаковете ни са в красиви шишенца, а и да не забравим – безопасни за Вашите нокти!

Но какви все пак са предимствата:

Лакове за гел лак

  • добър избор е за тънки и чупливи нокти;
  • гел лакът е изключително дълготраен и е сило предпочитан от хората, нямащи време за честа грижа за маникюра;
  • стимулира по-бързия растеж на ноктите и оформянето на красив и изтънчен маникюр.

Какви допълнения още са достъпни

Имаме налични UV LED лампи, които са компактни и лесни за работа, както и енергоспестяващи! Може дори да бъдат включени към мобилния Ви телефон и така да направите Вашия желан маникюр, дори и в екстремни условия. Ако не можете да рисувате или просто Ви е по-трудно, помислили сме и за това! Специално за Вас подбрахме уред, с който можете да сведете до минимум излишния лак по ръцете, както и да залепяте различни ваденки върху вече готовите нокти!

Не е нужно да сте професионалист, за да имате винаги перфектен маникюр.
За по- артистичните от Вас сме добавили и четки за рисуване, с които можете да се развихрите, сътворявайки уникален маникюр – лесно и удобно, вече и във Вашия дом. 

Всичко, което изброихме дотук е напълно безвредно за Вашия организъм и лесно за употреба. Вашето здраве е на първо място за нас и точно поради тази причина подбираме най- доброто на пазара, доставяйки го директно до Вас! Вече можете без притеснения да направите всичко, което желаете във Вашия дом! Никога не е било толкова лесно да имате дълготраен маникюр и то направен от самата Вас. Направете своята поръчка онлайн от 4sales.bg и забравете за запазването на часове, няма повече да чакате! Спестявате средства и време.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл