Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект от 15 броя четки за маникюр и педикюр Zjy53

5,50 лв

Комплект от 15 броя четки за маникюр и педикюр Zjy53 #05090

Особености:

Обичате да творите върху своите нокти и държите винаги да сте с красиви маникюр и педикюр? Тогава този комплект е идеален за вас! Той съдържа 15 броя качествени четки, всяка от които е с различно предназначение. Благодарение на тях ще можете да създавате всякакви ефекти, както с обикновени, така и с гел лакове.

Описание:

В комплекта ще откриете 15 четки с различно предназначение – три четки за рисуване, седем за оцветяване, две втулки, един инструмент за направата на точки и две четки за създаване на арт ефекти и декорации. Сред тях има ветрилообразни, с по-дълъг косъм,  с по-къс косъм, скосени, заоблени и прави. Някои от четките без проблем биха могли да бъдат използвани и за нанасяне на различни видове грим – сенки, пудра, хайлайтър, течно червило, гланц.

Как функционира?

Четките са еднакво подходящи за прилагане върху естествени и изкуствени нокти. Те са удобни и лесни за използване както за професионална, така и за домашна употреба. А ако решите да ги ползвате за нанасяне на грим, бъдете сигурни, че те няма да предизвикат кожни раздразнения, защото са доста нежни и деликатни. В зависимост от това какъв продукт желаете да нанесете и по какъв начин да стане това, то изберете предназначената за целта четка. Задължително винаги почиствайте след употреба и не оставяйте по косъмчетата да засъхват каквито и да било продукти. В противен случай четките ще станат неизползваеми. Почиствайки ги редовно, вие ще удължите техния животи те ще запазят своите функционалност и външен вид.

Дизайн:

Всяка от четките има стилен дизайн. Съчетанието от розовия цвят на дръжките и  металните детайли, придават една доста модерна визия. Дръжките са изработени от здрав, устойчив и висококачествен материал, а главите им - от нежен, мек и хипоалергенен. Всяка глава има различна визия, за да може да се използва за постигането на разнообразни ефекти. Комплектът се съхранява в прозрачно калъфче. По този начин той става изключително компактен и може да го носите навсякъде със себе си. Ще се побере дори в най-малката дамска чантичка или несесерче. А и същевременно с това ще предпази четките от замърсяване, събиране на прах или намокряне.

Технически характеристики:

  • Размер на дръжката: 14 см;
  • Цвят: розов.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Комплект от 15 броя четки за маникюр и педикюр:
  • 3 броя четки за рисуване;
  • 7 броя оцветяващи четки;
  • 2 броя втулки;
  • 1 брой инструмент за направата на точки;
  • 2 броя четки за създаване на арт ефекти;
  • Прозрачно калъфче за съхранение.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.