Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект за ноктопластика с поли гел в телесен цвят и 100 броя дуал форми ZJY102

12,50 лв

Комплект за ноктопластика с поли гел в телесен цвят и 100 броя дуал форми ZJY102 #07157

Описание:

Този комплект от два продукта за ноктопластика, е специално предназначен за професионално използване и включва поли гел в телесен цвят както и 100бр. дуал форми за неговото прилагане. Използването на поли гел и дуал форми за изграждане е нов метод за удължаване на ноктите, който е изключително траен, не уврежда повърхността им, изглежда естествено и неговото прилагане е бързо и лесно.  Високото качество на поли гела ви осигурява спокойствие, че маникюрът, който обработвате, ще бъде изграден и оформен по най – добрия и дълготраен начин. Поли-гела в комплекта е в телесен цвят, който прави маникюра да изглежда неподправен и естествен, по този начин ноктите изглеждат поддържани и здрави, но не и изкуствени. С този изключително качествен и лесен за използване поли гел, изграждането и удължаването на ноктите е лесно, бързо и ефектно. Използването на дуал форми  подсигурява равномерното разнасяне и постигането на гладка повърхност без несъвършенства, без опасности от размазване, грапавини и драскотини. 

Особености:

Въпреки, че този комплект от поли гел и дуал форми, е предназначен за професионално използване в салоните за красота, то той успешно може да се използва и в домашни условия, ако са налични шпатула за нанасяне, течност за поли гел и UV лампа. Разнасяте малко количество поли гел във вътрешната част на дуал формите, поставяте върху нокътя и оформяте удължението с извивки като изрязваме и изпилваме както при обикновен маникюр. Може да се изреже удължението под остър ъгъл или да се заобли, всичко това е изключително лесно за постигане след изграждането с поли гела. Дуал формите дават възможност изграждането на удължението с поли гел да се постига лесно, ефективно и бързо. Ако предпочитате спокойствието на собствения си дом, то този професионален комплект за изграждане с поли гел и дуал форми със сигурност ще ви помогне да поддържате своят маникюр с минимални средства и усилия.

Начин на ползване:

За да нанесете поли гела, може да използвате двустранен инструмент с четка и шпатула, който е комбиниран и има удобен за захващане и използване дизайн. За нанасянето на поли гела в дуал формите и неговото отстраняване, е необходимо да използвате течност за поли гел, която го разтваря. Използвайте UV лампа за да втвърдите и оформете.

Технически характеристики: 

 • Комплект за ноктопластика;
 • Поли гел;
 • Цвят: 304: Телесен;
 • Нето: 30 мл;
 • 100: Дуал форми;
 • Количество: 100 бр.

Съдържание на пакета:

 • 1бр. Комплект от поли гел в телесен цвят  и 100 бр. дуал форми за изграждане;
 • Транспортна опаковка.

2021-04-15

Супер

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.