Инфрачервени панели за отопление

Категории Категории
Всичко за дома(1540)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 10,00 лв. - 585,00 лв.

13 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

13 резултата

Когато настъпи зимният сезон, който идва с по-ниска температура, изгодното поддържане на комфортен микроклимат у дома с по-малка консумация на електричество е актуален въпрос. Днес съществуват различни видове отоплителни тела с висока мощност и капацитет, но сред най-предпочитаните си остава лъчистото или инфрачервено отопление. Кое прави това излъчване толкова желано и неговите предимства? Предлаганите в онлайн магазин 4sales.bg видове?

Какво е инфрачервено отопление

Без значение от вида на отоплителното тяло, в което се предлага самия горещ уред, принципът му на работа е един и същ. Във вътрешността си притежава един или няколко навити на спирала електрически нагревателя с висока устойчивост, състоящи се от тънък проводник. В подобни условия, протичащите през него електрони са в среда на високо съпротивление и триене, поради което се отделя голямо количество топлинна енергия.

Самото отоплително лъчисто тяло може да е оформено в различни дизайни за максимална ефективност, като топ-тренд в тази посока е тесният, но продълговат панел. Така се постига максимално бързо и ефективно затопляне на помещението.

Какви са предимствата му на подобен конвенционален продукт

Особеното при подобно инфрачервено отопление, е че то загрява намиращите се в близост предмети и ги превръща в източници на топлина. Самият панел не затопля директно въздуха, а го прави чрез страничните предмети. Тоест, разпространението на топлината е по-ефективно, равномерно и за кратко време.

Другите важни предимства на този висококачествен оригинален продукт са:

  • бързото инфрачервено отопление - това се дължи именно на насочването на лъчите към най-близките до тях предмети, с което се минимизират топлинните загуби;

  • тиха работа и екологичност - работата на подобно лъчисто отоплително тяло е изключително тиха, защото не се издават никакви звуци;

  • екологичност - липсва отделянето на каквито и да е вредни или неприятни за човека миризми.

Какви видове отоплителни тела има

Най-достъпното днес инфрачервено отопление за дома се предлага във вид на лъчист панел, който се монтира на стената или на тавана, така че да се пести максимално пространство от помещението. В същото време, затоплянето е ефективно, защото реално най-близките около уреда физически предмети се превръщат в източници на топлина.

Формите и размерите на инфраред нагревателя могат да бъдат най-разнообразни и те основно са съобразени с кубатурата и квадратурата на отопляваното помещение, т.е. идеална работа може да ви свърши и по-малък модел.

Защо да се доверите на 4sales

За да закупите най-достъпни уреди за инфрачервено отопление, непременно погледнете предложенията на онлайн магазин 4sales.bg, които можете да разгледате с пълна характеристика. Тук освен голямото многообразие относно производител, дизайн и големина на помещенията, ще забележите и че цените са доста изгодни, защото ние постоянно оптимизираме работния си процес, така че да можем да сме най-конкурентни. Възползвайте се от някой наш конвенционален модел, така че да спестите от сметките си за електроенергия!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл