Аксесоари за телефони

Стойки за телефони за кола

Стойки за телефони за кола

Селфи стикове

Селфи стикове

Преносими батерии за телефони

Преносими батерии за телефони

Безжични и безконтактни зарядни за телефони

Безжични и безконтактни зарядни за телефони

USB разклонители и хъбове

USB разклонители и хъбове

Зарядни за телефон за коли

Зарядни за телефон за коли

USB кабели за телефони

USB кабели за телефони

OTG кабели

OTG кабели

Държачи за телефони

Държачи за телефони

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
  • От До
  • 1,00 лв. - 187,00 лв.

242 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

242 резултата

GSM аксесоарите за мобилни телефони днес са по-важни и евтини от всякога, защото на първо място те защитават любимите ни мобилни устройства и на второ - допълват и разширяват функционалността им. Какви луксозни видове ще откриете за смартфони и таблети, за коли и смарт телефони директно от вносителя онлайн във 4sales.bg или във физическия магазин в София? На какво да обърнем внимание преди да поръчаме и още полезни съвети от 4sales!

Какви видове аксесоари за телефони ще намерите в сайта

При нас онлайн предимно ще срещнете следните видове модели за смарт телефони:

  • обичайни - за обичайните мобилни телефони, за смартфоните и таблетите. Обикновено се използват материали, като силикон, изкуствена кожа и пластмаса. Въпреки това обаче, те са и значително по-евтини;

  • луксозни GSM допълнения - изглеждат значително по-красиви и си личи, че са по-скъпи. Те са направени от естествени материали, като дебела плътна кожа например;

  • спортни - предназначени са за физически активните хора и са приспособени за подобни условия на експлоатация. Характерното за тях е наличие на ударо- и влаго-защита;

  • за кола - GSM аксесоари за мобилни телефони, приспособени за употреба в автомобила и разширяващи възможностите на смартфоните.

Онлайн във 4sales или в магазина в София предлагаме различни видове обичайни и луксозни китайски продукти за смарт телефони директно от вносителя, които са на евтини оферти.

Подходящи ли са за таблети

Предлаганите във физическия магазин в София или онлайн във 4sales евтини и луксозни аксесоари за мобилни смарт телефони и смартфони за кола са толкова разнообразни, че в продуктовата ни гама ще откриете и модели за таблети директно от вносителя. Това са например варианти за 7”, 9”, 10” и т.н. Важно е при избора, да съобразим модела да съответства на този, за който е предназначен аксесоара. Това е важно поради нуждата от съответствие на отворите в калъфа с тези на устройството.

Какво трябва да знаем преди поръчката

Най-добрият вариант да попаднем на красиви, дълготрайни и функционални GSM аксесоари за мобилни телефони, смартфони и таблети за кола е да направим покупка на марков продукт от вносителя. Той трябва да е произведен от същата компания и за същия модел джаджа за да има пълно съвпадение с отворите на конекторите и говорителите, както и при функционалността. Такива например ще откриете онлайн или във физическия ни магазин в София.

Полезни съвети от 4sales

Съветваме Ви добре да подбирате местата, от където ще пазарувате, защото днес на пазара има множество нелоялни търговци, предлагащи фалшификати и нискокачествени имитации на оригиналите. В нашия магазин в София или онлайн на 4sales се предлагат китайски качествени стоки на евтини цени, директно от вносителя. Тук ще откриете разновидности на различни допълнения за смарт телефони, GSM луксозни решения за кола, за таблети и смартфони.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл