Таблети с двуядрен процесор

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
 • От До
 • 139,00 лв. - 259,00 лв.

5 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

5 резултата

В света на преносимите устройства се наложи практиката постепенно да се въвеждат технологиите от стационарните компютри. Така се стигна до масовото разпространение на двуядрените процесори след 2010 година. Те се превърнаха в гръбнак на серия достъпни и качествени таблети с голяма памет, залели пазара ни в последните години.

Защо са толкова разпространени, как работят и преди всичко какви са предимствата им?

Да започнем със мултитаскинга или едновременното изпълнение на няколко задачи. Това работи най – добре при програмите и игрите, написани след въвеждането на дадения тип процесори. Там, където е необходима повече мощ, я получавате на момента, и всяка операция се извършва на мига . Тестовете показват средно между един път и половина и два пъти увеличение на скоростта на обработка на данните. Понякога новите версии на операционна система Андроид вършат 20 неща, без вие дори да подозирате за това. И където едноядрените достигат тавана си и „ увисват „ , с плавното вариране на честотите вие имате винаги достатъчен запас.

А когато устройството е в покой едното ядро може да спре за икономия на енергия ( понякога и до четиридесет процента ) . Конкретно когато сърфирате в Интернет, тежките сайтове с много FLASH и JAVA се отварят по – бързо. Филмите и видео клипчетата във YouTube с музика и VBOX, дори в резолюция 1080р не „ сечат „ заради аванса , който получават от системата. Чисто физически погледнато, двуядреният чип заема по - малко обем на платката, по – лек е и не отделя толкова топлина колкото биха два едноядрени. Освен това са на доста ниска цена заради огромните произведени количества, нещо което рефлектира и на стойността на крайните устройства.   

Защо да ги закупите от нас? Защото за нас говорят: 

 • собственият магазин в София, в който може да се прегледат и да се тестват;

 • обученият ни персонал, готов да отговори на всяко ваше питане за 2 ядрен таблет;

 • широкият асортимент двуядрени таблети с меню на български език;

 • всекидневните промоции и подаръци ( не само Черен Петък ) ;

 • собственият гаранционен и извънгаранционен сервиз;

 • адекватното отношение при създал се проблем или въпрос;

 • бързата и безпроблемна доставка до всяка точка на страната;

 • прегледът и тест преди заплащане в офис на куриер;

 • армията ни от доволни клиенти.

В богатата ни витрина ще откриете впечатляващ асортимент от евтини 2 – ядрени таблети във всички големини и съотношения на екрана, от които да подберете вашия! Грабнете го и нека ви поведе в света на технологиите, които никога не спират на едно място!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл