Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Активни тонколони

Съдържа 242 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Активни блутут колони

Акустиката за караоке е тясно-специализирана техника, но въпреки това може да се използва в различни сфери. Голямото разнообразие от портативни акустични системи става за употреба в бита или за мащабни мероприятия.

Системата на караоке включва в себе си и колонки за прослушване, и микрофон за по-сложни задачи като пеене и...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Активни блутут колони

Акустиката за караоке е тясно-специализирана техника, но въпреки това може да се използва в различни сфери. Голямото разнообразие от портативни акустични системи става за употреба в бита или за мащабни мероприятия.

Системата на караоке включва в себе си и колонки за прослушване, и микрофон за по-сложни задачи като пеене или ораторско изкуство. Когато имате намерение да купите такава система, на първо място трябва да обърнете внимание на техническите данни и окомплектоването на акустиката.

Мощни караоке колони

Отчитат се многобройни фактори, които се отнасят не само до техническите възможности, но и до спестяване на пари. Ако вече имате система с вграден усилвател, трябва да си купите пасивни колони.
Активните тонколони са отлично решение за експлоатация извън дома – на улицата, сред природата и т.н.

Най-скъпи са професионалните акустични системи, които са с много мощни колони, способни да предадат целия звуков диапазон само от няколко инчов говорител. Те не са подходящи за домашно използване. Изключително полезни са колоните, които работят с акумулатор, тъй като можете да ги вземете на всяко пътуване. Всички модели са стилни, качествени, компактни, мобилни и на достъпна цена, като най-популярни са активните тонколони с караоке уредба.

Сред най-предпочитаните модели са активните колонки с usb вход, които могат лесно да се включат към телефон или компютър и да се пренасят от едно място на друго. Портативните тонколони за музика са окомплектовани с bluetooth, безжични микрофони, входове за карти-памет и могат да работят и самостоятелно, в случай, че нямате компютърно устройство под ръка.

Предимства на безжичните колони

Колони за музика

 • Лесни за използване/инсталация;
 • Връзка без каквито и да е кабели;
 • Може да ги местите във всеки един момент;
 • Повечето колони четат SD/TF карти, флашки, имат вградено радио, някои имат и опция за караоке.

Защо да купите от 4sales.bg

 • Предлагаме широк диапазон от продукти на различни марки;
 • Осигуряване обслужване в гаранционен и извън гаранционен срок;
 • Нашите цени са без конкуренция;
 • Разрешаваме бързо всички възникнали спорове и въпроси;
 • Продаваме от 12 години;
 • Често правим промоции;
 • Помагаме на клиентите си да изберат продукт;
 • Ние сме лоялен партньор на нашите клиенти;
 • Доставката на закупените продукти е бърза.


Пазарувайки от онлайн магазина 4sales.bg, получавате подходящите продукти, за ваше и на вашите близки забавление. Купете вашите колонки сега и няма да се разочаровате. Ние предлагаме оптималните съчетания от технически характеристика и цена. Ако имате забележки към начина на обслужване, ще се радваме да ги споделите с нас.

Така ще подобрим параметрите си на работа по начин, удобен и атрактивен за клиентите на онлайн магазина 4sales.bg.

Още
Активни тонколони : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.